R
rus 82
Guest
a svi se ubište od zahvaljivanja a kad je covek pisao o tome ispao lazov .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
.jednostavno se ne slazem sa tobom u ovom izlaganju mada to do sada nije bio slucaj.naravno problem je sto ce romanov ovca doneti na svet 3 ili 4 jagjeta ali ako donese 1 ili 2(sto je redak slucaj)onda ce ta dva jagnjeta biti veca i naprednija u kombinaciji sarole ovan majka romanov.MEDOLINA nema potrbe za zahvaljivanje ukoliko je to u nekom smislu napada na Miladinovica ukoliko je sa strucne strane zahvaljujem i ja vama.nadam se da nisam pogresno shvacenMiladinovicu potpuno si u pravu u svakoj recenicipricam o odraslim grlima melezima da se razumemo
potpuno razvijen melez od rom majke i sarole ovna bit ce u vecini slucajeva sitniji od meleza od sarole majke i rom ovna
velicina odraslog razvijenog grla vise zavisi od majcine nego od oceve velicine,ako gresim ubedite me u suprotno
naravno da ima izuzetaka al to je neko pravilo koliko ja znam

.I mi u Pozegi odgajamo po neku ovcicu,IMAS POZIV OD MENE NA KRIGLU PIVA U VALJEVU.
,A NA ZLATIBOR NA ONO STO NECE VEGETARIJANCI(jagu)