lle de france
Član
evo malo slika slovenke,teksel,romanov ovnovi poticu sa elitne Farme Aleksej

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Tako je slavis. Da si slučajno imao priliku da probaš sa drugim rasama promenio bi mišljenje. Probaj sa nekom rasom koje je majilovac naveo pa se uveri i sam. Nemoraš verovati na reč. Proizvodnja klanične robe nema smisla bez meleženja samo je pitanje koja je kombinacija bolja. Ako pogledaš literaturu ima raznih varijanti. Sve se uglavnom svodi na auhtotone rase i tovne ovnove koje je mailovac pomenuo. Ja lično smatram da je trorasno meleženje za naše uslove najbolje.komentar u tvom stilu, koji vrlo dobro doprinosi kvalitetnim diskusijama, samo napred nemoj posustajati
šta ima da se pravdaš bilo kome. Radi kako si naumio. Samo napred i ne osvrći se na negativne komentare. Puno sreće i uspeha u poslu. Ko hoće hoće kome se ne sviđa nek radi po svom nemora da smeta. Predlažem da se otvori tema o izvozu jagnjetine iz Srbije.kolega slavis ja nepravim nikakvu propagandu,ja nedrzim samo sarole imam i teksela,bergamo i malo ile de franca,sto se mene licno tice nemora niko niti mi se pridruziti niti me slusati,ja se trudim da udruzim nas nekoliko da mi mogli u vecim kolicinama prodati jagance a to ako vi mislite tako onda stvarno se izvinjavam i u ovom trenutku nevazi vise moje dobronamerno misljenje,moj post povlacim i zelim svima srece ali ja vise da pokusavam na forumu ne,hvala svim i prijatno,pozdrav
Ako ima rogove onda je melez pramenke i navedenih rasa.Drugar je uzeo od coveka proletos ovnica meleza IDFa i W da ubaci novu krv u svom malom stadu i sad su se kod tog ovnica pojavili mali i kratki rogovi, zbog cega se to javlja, da li je jos neka rasa tu mesana ili je u pitanju to da je i on mesavina krvnih srodnika ?
Ne mora da znaci da ima krvi pramenke.I kod idf-a i kod w se u ekstremnim slucajevima kao anomalija pojavljuju zakrzljali rogovi(verovatno posledica cinjenice da su u stvaranju ovih rasa ucestvovale i neke rogate rase). To opet ne znaci da ce se i kod njegovih potomaka pojaviti ali jedno je sigurno, treba izbegavati da se takva grla koriste za dalju reprodukciju.Drugar je uzeo od coveka proletos ovnica meleza IDFa i W da ubaci novu krv u svom malom stadu i sad su se kod tog ovnica pojavili mali i kratki rogovi, zbog cega se to javlja, da li je jos neka rasa tu mesana ili je u pitanju to da je i on mesavina krvnih srodnika ?