MOMOSARIC
Član
Na 36xx traktorima uvrnut je nazad na sredini kako bi rekao okomito prema unutra , ne bocno. Na osovini unutra je brijeg i on ide pravo na breg.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Vjerovatno da je regler, jesam rijesio volan orbitrol je bio neispravanI ja danas priso maseu , nakon duze vremena . Zamijenio mu amortizer lijevih vrata i skinuo samo regler . Planiram donijeti drugi iz radnje da probam , inace ima kod auta , nekih fordova isti.
Cetkice su velike , al se desava kad upalim nece da ugasi lampicu dok ne dodam veci gas . Sad je doslo da moram skoro pun gas odrezati da ugasi. Pretpostavljam da je do reglera
Da jesmo, pozdrav za tebeSvaka čast Savo! Čuli smo se preko fb pre dve nedelje oko traktora i problema sa volanom
Sent from my M2012K11AG using Tapatalk
Druze znas li od cega pase anaser za mf 130...od kog drugog vozila..muku mucim sa tim anaserom..treba i meni..Treba mi pomoc. Drug ima M.F 130 i zanima me gde mogu da nabavim (povoljno) anaser? Mozda bi uzeo nov cak i onaj brzi ako bi nasao...ako ima negde ...HVALA U NAPRED!