MOMOSARIC
Član
Najbolje da uzmes novog timbeceka.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kada sam pomenut da odgovorim .Koliko sam video ,(ne razumem se mnogo) menjač kao i svaki drugi .Ovaj tip menjača i diferencijala ide u neke Reno -Clas traktore .Možeš pitati kolegu kiraja malo više o menjaču,ovde je postavljao slike da je radio oko menjača.Mi ovde u okolini imamo dobrog majstora za MF.Taj menjač 16+16 trebalo bi da se bolje pokazao od ovog 32+32 mada po meni to ništa ne znači.Osnovno pitanje je kako se održava traktor.
Pomagao sam komšiji i jednom prijatelju koji zna posao oko menjača na 6180.Izvini kolega mislio sam da si ga otvarao.
Skineš poklopac odozdo ,pa zaviriš.Da li ima jedan cilindar ili kao kod mene,dva?Desio mi se jos jedan peh sa MF
Izgubio sam kvacilo, do pre neki dan sve normalno juce ujutru barica ulja ispod njega, pred sastav je procurelo.
Odprilike cilindar kvacila ili semering?
Kod mene se to desava kad je hladno.Dva puta sam remontovao cilindar kvacila,kod mene je jedan,i opet istoDesio mi se jos jedan peh sa MF
Izgubio sam kvacilo, do pre neki dan sve normalno juce ujutru barica ulja ispod njega, pred sastav je procurelo.
Odprilike cilindar kvacila ili semering?
Derek ga je radio oba puta i kaze da nije nigde ostecenoVerovatno je oštećeno telo čim ne izdrži dugo.
Oke, probacu sutra tako da vidim sta ce se desitiKod mene se to desava kad je hladno.Dva puta sam remontovao cilindar kvacila,kod mene je jedan,i opet isto
Zna da se desi par puta za redom i onda dva tri meseca nista
Par puta upali ugasi da se nalihta i teraj
Sent from my moto e(7) plus using Tapatalk
Oke, videcu sutra da ga upalim i da stoji neka radi, pa cu probati da vidim kad se zagreje sta ce bitiSkineš poklopac odozdo ,pa zaviriš.Da li ima jedan cilindar ili kao kod mene,dva?
[/URL]