Massey Ferguson

8240MF imali li ko i kakva su iskustva oko tog traktora,nameran sam kupiti njega,pa cisto informacije mi trebaju,pozdrav

na masey 590 izlazno vratilo se vrti dok je traktor upaljen ne da se zaustaviti ne moze se iskljuciti, rucica radi ali ne iskliucuje, i kad je ugasen motor moze se okrenuti rukom ali tesko, sta bi tu moglo da bude i kakav je sistem ukljucivanja kod njih

Jel massey ferguson kopija IMT-a?
Vidim da imaju puno sličnosti, pa nije valjda da su ga kopirali kao i oni iz tafea?

Neko se ponovio, 375
ad0c3b294e6eeffda616b5e2459dcd80.jpg
d8efb32c8feaa851393a299d701c420c.jpg

Послато са SM-G970F помоћу Тапатока

Jel ovo legalno ?,na tu prikolicu toliki teret,plus karavan napred ?.Sve se mislim da bi policija kod nas kad bi me uhvatila sa tom kombinacijom trljala ruke i imali bi osmeh od uveta do uveta.

Odose,ali kako su dosle,jel se vozac preznojavao hoce li biti policaj iza neke krivine ,jel spremio crvene novcanice ,i koliko ...to samo on zna.Mene i jednog prevoznika zaustavila policija tu oko Sremske Mitrovice prosle godine,iako teret na vozilu je bio sa kilometra gledano daleko ispod sumnjivog ,jbg ,tablice ZR...i aj policija te pita za ovo ,pa ono ,pa jel imas aparat,jel imas rezervi tocak lol,ma sta sve nisu pitali ...a bukvalno ispred nas ,tik pre nego nas policija zaustavila ,neki kamion iz vase okoline natovaren telehendler na njemu,ono em siri,em duzi jos se sav gega pod teretom...ma nista nisu ga ni pogledali lol.Kontam to je ono sto su mi pricali,svi ti prevoznici u svojoj okolini znaju policiju i dobri su sa njima,kao ...pa ih ne diraju.Ali kad odu negde dalje,dzaba im sve.

Ljudi Zmajevka opet tu i tamo, ovde ima najmanje 4t, kod mene na prikolici neki sfeleri popucali a nikad nije pretovarena...
Sa ovim pametan covek da stigne kuci nema sanse, budalu i Bog cuva!!
U ovom mestu je imao srece da nisu bili na ulici i zaustavljali inace bi islo sve redno, pa sigurno i skidanje traktora sa prikolice.

Послато са SM-G970F помоћу Тапатока

Da li MF 3600 serija ima neko ubrzanje podizanja hidraulike? Hidraulika radi solidno, plug obrće bez problema, ali ga baš teško diže, isto je i sa spremačem, usporio sam izvod kako bi rasklapanje išlo što sporije, ali treba mu gas kako bi podigao spremač. Ulja ima dovoljno, al' možda je i pumpa otišla, ne razumem se uopšte.

Sent from my M2012K11AG using Tapatalk

Mislim da ima ako koristis izvode ima mali ventil koji kontrolise protok cini mi se na dva para izvoda,a treci par ide bez ventila.Pokusaj to najpre da vidis.

Послато са SM-N960F помоћу Тапатока

Taj ventil sam usporio danas, jer se veoma brzo otvara setvospremač. Meni treba da ubrzam podizanje priključka. Mada mislim da sam video negde neku kao prigušnicu na nekom crevu, samo je sutra moram pronaći.

Da nije ovo neka prigušnica? Na crevu je koje vodi ulje do levog hidrauličnog cilindra.
bddbf25a0c7ef3e453f540f523ce314a.jpg

Kod mene hidraulika normalno radi, pumpe i filteri novi, ali volan tesko okrece…

Kazu Belarusi su masni traktori,a da me neko ne razume pogresno,koliko sam gledao po forumu,mf masine su takodje skoro jednako zamascene.
@p4vle Odvrni i vidi sta je,meni lici na kontrolno mesto da meris pritisak.

Momentalno je kod nas MF prljaviji od rusa .Rus je opran a MF je radio zatvaranje oranja pa se "uprljao".

Nazad
Vrh