Massey Ferguson

Emigrant zar nisi mogao od nekog auta da staviš, malo mi skupo 5000 za 2 komada!

Tesko je pogoditi sve . Mogu npr od kadeta suza karavan ali su oko 400N a treba oko 200 ako se dobro sjecam .ja sam sebi syavljao . Jace tteba povuci da se zatvori i pridrzavati kad se otvara.
Orig kod mene inace oko 3500din izadju

@kiraj ili netko drugi,ima tko kakav prijedlog zasto ostajem bez kočnice ako traktor stoji 2 dana bez paljenja?što da gledam,cilindre sam stavio nove i "držale" su kočnice doslovno par tjedana...
Ne znam .Kao što Moma reče ,pročitao sam da zimi hoće tako nešto da se desi .Pitanje , zašto ?

Namontirano i radi.
11eb20e42b8d3b5ab79ef28156b676e3.jpg
06ae5ff16efdcc00f2ef779446c27421.jpg

Послато са Redmi Note 9 Pro помоћу Тапатока

Zeza me i ljeti.
Mislim da ce ti biti sve gore i gore... Kako traktor radi tako se polako vracaju? Imao sam i ja isti problem,u pocetku treba da dva tri druka na kocnicu da se vrati a kasnije sve vise i vise(na kraju sezone je trebalo pola dana da se vrate). Pitacu brata da vidim sta je on uradio.

Ako danas sredim kočnice,sutra kada palim trator sve radi,možda su mrvicu mekše u početku,kasnije je ok,al ako 2 dana ne koristim traktor,onda ih izgubim.

Nege gumice propuštaju ulje .Da li na cilindru ili unutra u trubama.U trubama su dosta velike.

Propustaju gumice u trubama. Imaju dvije gumice. Da li dodju 40€ za jednu ili dvije strane, ne sjecam se sad tacno. Sto prije zamijenis, ako su lamele potrosene, sto manje ce se kocioni diskovi potrositi…

Koliki je to problem zamijeniti?ima neki kataloški broj da provjerim cijenu?na poslu sam do 18h pa nemogu do kataloga.

Relativno brzo se zamenu ako imaš pomoćnikai spremne gumice.U temi imaš slike kada smo mi radili proveru kočnica, kako se to radi.Gumie nisu na sve modele iste .Najbolje pogledaj u katalog za tvoj traktor.

Nazad
Vrh