SAMA
Moderator
Sad cujem na TV,da su lovci grupa naoruzanih ljudi,koja se krece po sumi trazeci kafanu.
Pozdrav za sve lovce

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
to je 100% tačno!! iz iskustva to i kažemSad cujem na TV,da su lovci grupa naoruzanih ljudi,koja se krece po sumi trazeci kafanu.Pozdrav za sve lovce
![]()
Pazi ovako: veoma često se dešava da krenem u lov, ali da nikako ne stignem u atar nego pravo u kafanu! Na "zagrejavanje"! E, onda se grejemo, (prva tura), i grejmo (druga tura) i gvemo (treća tura), igrmo (četvrta tura) lkajsghiauha (peta tura)...šteta što ima malo kafana u ataru, inače moglo bi se reći da je istina.
E, to, to! Jutarnja kafa! Ono, našte srca! Ali, ta kafa NE SME NIKAKO da bude "udovica"! Ja bio juče, predveče, da obiđem malo atar, u nadi da će neka lisica da padne, ali ništa! JBG!To je jos dobra varijanta,kad se svrati na po jednu.Ja svratim na kafu,a ta kafa se obicno zakomplikuje.![]()
Ekstra fora!!! Ekstra! Sad ću početi da prodajem foru ovde kod mene!!Imam kod nas jedna interna sala kada krecemo ujtru u lov.
-Bobo jesi doruckovao?
-Ni kapi!