Lovačka tema

:kisa:Danas je nedelja i bio je lov na fazana kod mene u LU ,,Kalenic,, iz Belusica ali zbog loseg vremena (blaga kisica je sipila stalno) nije bio nesto posebno uspesan i sa relativno malim brojem lovaca!

E vala i ja i burazer sutra pre podne planiramo jedan izlazak. Nisam izlazio jedno 3-4 nedelje, ali sutra me neće niko sprečiti, pa čak ni žena!!!! :)

[
QUOTE=nikola ilic;436388]Mi sad u nedelju zavrsili sa fazanom,ostale jos patke do kraja februara.[/QUOTE]

i kod nas je isti slučaj,krajem februara organizujemo lovačku večeru......nego kolike su članarine....kod nas je akontacija 3000,prošle godine članarina je bila 11500 u 4 rate, 3x3000+2500,ko ide samo na fazana uplatu može izmiriti najkasnije do avgusta:osmeh:

Mi smo izglasali na 7000din,prva rata do 31.12.2011 (2000),pa na mesec dana po 2000,zadnja 1000din.To vazi za sve,nebitno sta ces loviti.

Pretece me komsija.

auuu,baš ste jeftini,zaboravio sam da dodam 1000 din višim savezima,pravili smo nove članske karte,nalik ovim novim ličnim...lovočuvar i upravnik lovišta imaju po dvadeset i kusur hiljada platu,to su jedina plaćena lica,predsednik udruženja volontira...kako uspevate da usvojite godišnji sa 7000

Kod mene u L.D."Braca Nedici" Valjevo jos nije doneta doluka a pominje se cifra izmedju 12-15.000 dinara.Prosla sezona je bila toliko losa - ne ponovila se.Lovili fazana nekliko nedelja, zec se nije lovio i opet ga nema.Sve u svemu dosta mrsavo.

malo se ceklao pale dve lije u razlici 2-3 dana na dve razlicite vabilice
so359w.jpg

2i8gg3c.jpg

2u97dz7.jpg

Kod nas juče zavšen lov na fazana od nas sedmorice četri petla ostali samo profesionalci (mislim fazani)što se teško dižu zalepi za zemlju kerovi zakovu marku jedva prne :ppozdrav:

Nazad
Vrh