Lovačka tema

SNEEEEEEG!!!! EKSTRA!!!!! E pa, drage moje kolege, želim vam dobar pogled po ovom snegu (ako neko ide)!!! Mene je zarobio u Rumi, kod drage mi tašte (buduće) i ne mogu da mrdnem odavde!!! A hoću da popizdim!!! Ovi moji kompanjoni zovu te zovu, a ja šta ću!?

Nećeš valjda Sremicu da ženiš, e nek ti je Bog u pomoći :haha:!
Mi smo trebal prekosutra da vitlamo lisice al od toga kande neće biti ništa ovaj beli ne prestaje da veje.

Ko se sremacke vode napio,ispasta celog zivota.Znam iz licnog iskustva.Nekad je bolje ostati zedan.Kolega u svakom slucaju nek ti je sa srecom.Trebace ti.:ppozdrav:

Nije to strasno koliko je opasno.:osmeh: Kakve veze ima to sto sneg veje kada si dovoljno lud nista nije problem.Mi smo sinoc po onoj vejavici isli na guske i mogu vam reci da smo ih videli ali samo videli...

Kad "branite" toliko sremice, kako biste tek branili ostale!!!!! :haha: Probicu se ja danas do banata pa makar morao da stavim na jugica gusenice!!!! A ujutro, U AKCIJU pa makar i sekire padale! Pozdrav svima, dobar pogled i mirna ruka pa se cujemo sutra vece, da se malo pohvalimo jel bilo nesto ili ne!

Nisam isao danas ali su mi drugovi doneli 2 ranjene divlje guske(u krilo).Stavo sam ih u volijeru pa ce mo da vidimo sta ce biti od njh.Nadam se da ce preziveti.
@3 FU.Ja sam hteo da ozenim sremicu i uspelo mi je,a kako mi je to samo ja znam.:sta:

@ malaksalo to kako ti je sa Sremicom cuti, jer ako joj prenesem sta pises ovde, onda ce ona moci da pise u ovoj temi kako te je ubila kao zeca. :) ps. Citiracu jednu mudru starinu "Nemojte zeniti Sremice, da vas deca jednog dana ne bi proklinjala, jer bolje je imati tumor nego mater Sremicu. Tumor moze biti i dobrocudan."

Mislis najljuci.pogresio si :haha:PS tesko sa njima,a jos teze bez njih.Evo postavlja sremacku supicu i sve po redu.Malo kasni,ali dojila je pa joj oprosteno.:ppozdrav:

p1060900.jpg

Наше прошлогодишње хранилиште.
p1060926.jpg

p1060921.jpg

p1060932.jpg

p1060912.jpg

p1060934.jpg

p1060948.jpg

П.С. У многим удружењима је стигла уредба о забрани лова због ванредног стања, а у другима ће тек стићи.

Nazad
Vrh