Lovačka tema

Јучерашњи дан као измишљен за лов. Фазана као у причи, као на почетку сезоне. Пси су били добри, на врхунцу свог задатка, а екипа која је ловила још боља. Милина једна гледати псе како су подизали фазане и коке. За дивно чудо, како то обично бива на почетку сезоне, фазани су се дизали из марке. Нису се извлачили па полетали, него би опет сачекали да пас стане у марку. На крају, екипа подмирена и пријатно изненађена јер смо мислили да нећемо одстрелити свега два петла као што је био случај прошли лов.
Касније ћу поставити коју слику пса у марци.

Ево слика, као што сам обећао.

p1060618-copy.jpg

p1060620-copy.jpg

На велику жалост, другу је јуче цркао пас у лову. Повредио је ухо и тако изгубио доста крви. Био је то најбољи пас у секцији и са којим сам ја ловио.

Е у П.М. шта се то јуче десило, какав је малер све потерао...

---------- Poruka napisana u 18:10 ---------- Prethodna poruka je at 18:02 ----------

Јуче јој је била прва поооодужа шетња. Од 7 ујутру до 2 по подне. Јуначки је то издржала за своја непуна 4 месеца.

p1060628-copy.jpg

p1060633-copy.jpg

U ponedeljak je bila ne verovatna vrućina za januar, ptičarka ispustila jezik do zemlje.Sreća što nije bojkotovala rad.

24bu8f8.jpg

Malo pre sam se vratio iz lova.Terali smo forland (izmedju Save i dolme) krenoli smo 3 sakala i 5 lisica a odstreliji 1 sakala 2 lisice.Probacu da stavom slike,nikako mi neide.

Jeste pao petlić i jedna teta lija, i usput u tom vinogradu gde sam slikao kuju naletim na srnu! Odavno nisam upucao ni jednu lisicu, pa mi je ova baš dobrodošla.

Sa osmicom, to stalno imam u cevima kad lovim fazana, bila(lisica) je jako blizu nekih 15 metara istrčala ispred mene neki ker je povijao iz šumarka i pravac na mene.Nisam uspeo iz prve da je dokrajčim jer me iznenadima, pa sam morao da je overim.

Nazad
Vrh