Lovačka tema

Sad cujem na TV,da su lovci grupa naoruzanih ljudi,koja se krece po sumi trazeci kafanu.:haha:Pozdrav za sve lovce:ppozdrav:

:haha::haha::haha: šteta što ima malo kafana u ataru, inače moglo bi se reći da je istina.
Pazi ovako: veoma često se dešava da krenem u lov, ali da nikako ne stignem u atar nego pravo u kafanu! Na "zagrejavanje"! E, onda se grejemo, (prva tura), i grejmo (druga tura) i gvemo (treća tura), igrmo (četvrta tura) lkajsghiauha (peta tura)...

To je jos dobra varijanta,kad se svrati na po jednu.Ja svratim na kafu,a ta kafa se obicno zakomplikuje.:haha:

To je jos dobra varijanta,kad se svrati na po jednu.Ja svratim na kafu,a ta kafa se obicno zakomplikuje.:haha:
E, to, to! Jutarnja kafa! Ono, našte srca! Ali, ta kafa NE SME NIKAKO da bude "udovica"! Ja bio juče, predveče, da obiđem malo atar, u nadi da će neka lisica da padne, ali ništa! JBG!

A da vidite tek kod mene u selu što je zgodno.Kad krećemo u lov skup je obavezno ispred lovačkog doma, e a tu je glavna fora u prizemlju lovačkog doma je bife, a odmah prekoputa pristojna kafana-kafić.Kad krećemo u lov svi u taj fini kafić na kafu jutarnju i da se zagrejemo al samo po jednu, ali zato kad se vraćamo iz lova skoro svi u bife e a tu ne može samo po jedna nego dve, tri... i tad je zadatak upravnika lova da svima koji dođu u bife skine podkundake sa pušaka i odnese u lovački dom i tamo zaključa za svaki slučaj, cesto budu rasprave čiji je zec ili fazan lepši i veći :haha:

Imam kod nas jedna interna sala kada krecemo ujtru u lov.
-Bobo jesi doruckovao?
-Ni kapi!
Ekstra fora!!! Ekstra! Sad ću početi da prodajem foru ovde kod mene!! :haha: :haha:

---------- Poruka napisana u 17:28 ---------- Prethodna poruka je at 17:24 ----------

Ja se vratio pre oko 15-tak minuta iz lova. Ništa od lijaća! ko da su u zemlju propali! :sta:

I juče bio na patke. Opet ništa ni od pataka! Lete guske samo tako ali visoko!!! Inače, oduva nas vetar, brrrrrrrrrr! A posle lova, zagrejavanje (vidi smajlija) :ppozdrav:

Samo napred drugari,cuvajte lovni teren,ganjajte predatore i prihranjujte divljac,da bi kasnije mogli da lovite kao grofovi.:ppozdrav:

malaksalo
Svaka čast za šakale! Izgleda da su se baš svuda razmnožili! Ja danas ne mrdam nigde iz kuće.

P.S. osim ako me ovi moji kompanjoni ne pozovu da prošetamo!!!!! :bravo:

Nazad
Vrh