lle de france rasa ovaca

14me4us.jpg

Mislim da IDF nema problema sa mljecnosti i da sa lakocom othrani dvoje jagnjadi, dok trojke sa lakocom hrani do mjesec dana , pa je posle mjesec dana potrebno odvajanje i pustanje jaganjaca da sisaju tri puta dnevno. Govorim iz vlastitog iskustva i onako kako ja praktikujem da ne bi doslo do zaostatka jaganjaca u prirastu i razvoju, samim tim i ovca sacuva svoju tjelesnu kondiciju koja joj je neophodna za daljnu reprodukciju.

kex8w6.jpg

---------- Poruka napisana u 16:41 ---------- Prethodna poruka je at 16:38 ----------

ono prvo je jagnje mesec i po dana ,zensko i obavezno ga ostavljam !!!
28whurs.jpg

---------- Poruka napisana u 16:47 ---------- Prethodna poruka je at 16:41 ----------

Poslednja izmena:
Miladinovicu u pitanju je ovca stara 6 godina mesec dana pred jagnjenje(kod mene dala dva puta tojke i jednom dvojke,sada jedva ustaje), jeste veca od dviske ne bas toliko koliko se cini malo je aparat uvecao,al sigurno 25 kg teza.Strainac da,da 100% mesan sa lomljenom psenicom dok se ne ojagnje

bato87 rado cu ti proslediti sve slike koje zelim da postavim pa se ti zezaj uz adekvatnu ::novac::,il da smanjim broj fotografija koje postavljam.pozdrav

bato87 rado cu ti proslediti sve slike koje zelim da postavim pa se ti zezaj uz adekvatnu ::novac::,il da smanjim broj fotografija koje postavljam.pozdrav
Mirko prijatelju nikakav problem nije, ali molim te pogledaj upustvo sto je postavljao kolega futurefarming a kasnije i ja, detaljno je objasnjeno kako se postavljaju slike, ne treba se uopste prijavljivati na sajt, prednost je sto mozete od jednom uploadovati vise slika. Znas kako kazu ''daj coveku ribu i nahranio si ga za ceo dan, a nauci ga da peca nahranio si ga za ceo zivot''
::novac::nadohnada nije potreban ali ces biti duzan :ppozdrav:

Evo ovako bih izgledale slike kolege IDF da je isao preko programa dodaj.rs

tesko duznom,al sto kazu moji zlatiborci nije dug vrljika(tesana drvena greda za ogradjivanje)pa da istruli:haha:

Drugar znam sta je vrljika i ja sam seosko dete :osmeh:
Kolege ako bilo ko ima problema moze se obratiti kolegi vojvodjaninu ili meni, vezano za postavljanje slika, mozete me pitati preko pp rado cu vam objasnti.

Postavljanje slike u poruci
Mole se kolege forumaši da postavljaju slike po uputstvu koje je detaljno opisano na linku iznad. Svrha ovakvog načina postavljanja slika je bolja preglednost, lakše učitavanje stranica kod članova koji imaju sporiji internet.
Sve dok budeš molio biće šarenilo ako misliš da se ispoštuje to sa slikama ko ubaci veliku sliku izbriši mu post imaš tu mogućnost a ne samo nešto moljakate, ako ste postavljeni za moderatore znači vi postavljate uslove i tako i radite.

Nazad
Vrh