lle de france rasa ovaca

teo bi da pitam jace odgaivace ile de franca za ove ovnove koi je naj bolji i na sta treba da se obrati paznja hfala na odgovoru
ovnovi su numerisani po brojevima voleo bi kad bi ste mogli da komentarisete svakog i upisete broj :ppozdrav:
4tmt1y.jpg
1
iml43k.jpg
2
fyzrwh.jpg
3
2vcjaio.jpg
4
rhoopv.jpg
5

---------- Poruka napisana 10-02-12 u 14:11 ---------- Prethodna poruka je 09-02-12 at 22:36 ----------

ovan slika broj 4 je imao prirast za 70 dana 45.83kg

---------- Poruka napisana u 14:13 ---------- Prethodna poruka je at 14:11 ----------

ovan slika broj 5 prirast za 70 dana 39.70kg

Moje subjektivno misljenje je da je broj 2 najlepsi ovan i pre svega najperspektivnij.Pravilna glava,dobre proporcije,dug,sirok i dubok sa jakim kostima nogu koje mogu dosta mase da ponesu a koju on moze da nabaci bez problema jer se cini i da je najmladji.

21b6pee.jpg

Umesto odgovora uvazenom kolegi @ile de france
Nekoliko jako mladih ovnova koji su izdvojeni iz jedne grupe od 50-ak kom. na osnovu rezultata koje su postigli na svim testovima kojima su bili podvrgnuti.Eksterijerno, mozda je bilo i lepsih ali ovi ostaju u priplodu.
Na pitanje kolika im je cena, vlasnik je odgovorio da nemaju cenu jer se grla sa takvim performansama ne prodaju a ako bi se slucajno i prodavali onda to svakako nebi bilo izvan granica Francuske.
Ja "biram" ovog sasvim levo.

E kad bi vrat i glava od ovna br.2 bili na ovnu br.1 to bilo da se smrznes,ovan br1 definitivno je "ZIVOTINJA' samo vrat je ruzan,svi imaju ulegnuta ledja neki vise neki manje,definitivno slabo ko vise vodi racuna o tome al da su skocile kilaze i tovnost e to je ludilo,ne znam kog bih odabrao da imam priliku,ovan br1 ima dobre uglove i dobre ekstremitete,znam sigurno da br 2 i br 4 ne bih odabrao bar po slikama.ma Strainac sta god da poteras bice dobro:ppozdrav:.

Nazad
Vrh