Letovanje 2025

Posle dugo razmisljanja na kraju na brzinu uzeli Atlas. U opciji bila jos i tesla jer jedino ove dve daju slep u slucaju kvara za SRB bez uslova, ako smo ok videli.
Do sad samo imali AMSS.

Inace od taga za GR jos nista, samo obecanja.
I jos jedna stvar nema zamene baterije na tagu, sta ako prestane da radi kad se udje na auto put? :-D

Ja sam preko E mail-a naručio grčki tag, stigao je za 4 dana na adresu u Austriji, besplatno...Putovali smo kao lordovi....od ulaska u Grčku do Kilinija imao sam 10 + 1 naplata (poslednja je bila mostarina (prelaz na Peloponez u Patri).Jeste da košta, ali nema njakanja...a kredit dopunjuje online, gde uvek vidite stanje na računu.

Ja već godinama uzimam Tesla osiguranje, sad su malo skuplji paket Srbija i evropa je 9500din. Imao sam prošle godine jednu intervenciju u Srbiji kada mi je akumulator zatajio u roku pola sata došao covek i resili

Ja sam preko E mail-a naručio grčki tag, stigao je za 4 dana na adresu u Austriji, besplatno...Putovali smo kao lordovi....od ulaska u Grčku do Kilinija imao sam 10 + 1 naplata (poslednja je bila mostarina (prelaz na Peloponez u Patri).Jeste da košta, ali nema njakanja...a kredit dopunjuje online, gde uvek vidite stanje na računu.
Jesi li grčki tag povezao sa Visa karticom ili si uplaćivao na neki račun?
Trebalo bi da je jeftinije sa tagom nego keš plaćanje putarine..

Napravio nalog na "MyEgnatiaPass", tu je sve...podaci, stanje računa, dopuna...Dopunjuje se elektronski kao i svako drugo plaćanje karticom.Ne znam da li je jevtinije jer sam zaboravio koliko sam plaćao prošle godine, plus putarine su poskupele,,,od Evzonija do Kilinija 29.50 evra.

3 pauze po 15-ak minuta, idem kada nema gužve na granicama (jedan od razloga zašto od polovine juna do 2-3. jula).Od Smedereva do Kilinija tačno 12 sati + sat i 40 min trajekt do Kefalonije.Jednom sam išao direktno iz Austrije, tako ispalo...ali to tad i više nikad...oko 1800 km za 21 sat. vožnje.

Ja i supruga vozimo inače bi teško izdržao pogotovo jer taj dan kad treba da krenemo uvek radim nešto. Prošle godine sam zapisivao svaku naplatnu do Pefkija koliko je bila a sad nisam pratio pa ne znam koliko je poskupelo i da li je

Nazad
Vrh