Letovanje 2025

Слажем се са тобом. и ја бих да сам у твојој ситуацији. А тај ''све укључено'' одмор је у Грчкој прескуп а у турску нећу да идем јер би се удавио у ждрању а и не желим турцима да дајем моје паре.
Али сам чуо феноменална искуства наших туриста.
Ja u grčku upravo zbog cene takvog vida odmora i nisam išao,jednostavno ne mogu da ga platim.
Sto se turske tice pre bi tamo otisao jednom nego 10 puta u crnu goru za iste pare,u turskoj ispred hotela viori se prva ruska pa onda srpska zastava,o egiptu ne vredi ni pricati to je nebo i zemlja a kod crnogoraca ne idem iz čistog principa,ne vole oni nas pa ne volim ni ja njih.

Ta flouskula, neću da dajem turcima/hrvatima/albancima pare kod mene ne 'pije vodu'.
Idem isključivo onde gde dobijam najviše za svoj (teško zarađen) novac.
Crnogorcima vrlo nerado dajem novac kao i grcima o kojima nemam neko naročito mišljenje.
Dakle, jedini kriterijum lokacije mi je kvalitet odmaranja.

Kod mene nije stvar u parama vec jednostavno znam da sto se normalnih odnosa nas sa hrvatima tice mi smo svetlosnu godinu nažalost jos daleko a da sedim negde na moru i osećam se nelagodno i razmišljam sta moze da se desi nemam nameru,o albancima i novopečenim crnogorcima koji ne mogu ocima da nas vide necu ni da pričam.
Hvala bogu veliki je svet pa moze da se bira,ima gde smo poželjni kao turisti.

Kod mene nije stvar u parama vec jednostavno znam da sto se normalnih odnosa nas sa hrvatima tice mi smo svetlosnu godinu nažalost jos daleko a da sedim negde na moru i osećam se nelagodno i razmišljam sta moze da se desi nemam nameru,o albancima i novopečenim crnogorcima koji ne mogu ocima da nas vide necu ni da pričam.
Hvala bogu veliki je svet pa moze da se bira,ima gde smo poželjni kao turisti.
Zasto bi te neko dirao,osim ako ne provociras.
Istra i ovaj deo do Karlobaga ni nema Hrvata,sve im šiptari preuzeli. :ROFLMAO:

Zasto bi te neko dirao,osim ako ne provociras.
Istra i ovaj deo do Karlobaga ni nema Hrvata,sve im šiptari preuzeli. :ROFLMAO:
Ni kad sam klinac bio nikad nikog prvi nisam dirao i provocirao a ne sad kad sam mator konj i ne kažem da bi me neko dirao ALI,uvek ima ono ali.
Imamo tako lepu zajedničku prošlost a vreme sve ludje i ludje i sve manje normalnih ljudi tako da ja nemam nameru da razmišljam dal cu naleteti na pet pijanih klinaca koji su previše slusali Tomsona pa bi da prave novu oluju ili da nadjem izgreban auto kao što su mnogi,jednostavno nemam potrebu za takvim stresom nikad a ne na godisnjem.
Odeš kod turcina a on kez od uva do uva,samo što te ne nose.
Egipcani se potrudili da svaki zna 10 reci bar srpskog,svi ljubazni,nasmejani.

Odeš kod turcina a on kez od uva do uva,samo što te ne nose.
Egipcani se potrudili da svaki zna 10 reci bar srpskog,svi ljubazni,nasmejani.
Ja sam za aktivni odmor,to znaci da nelezimo samo na plazi nego se stalno negde krecemo.Nosimo bicikle,plivam,trčkaram,šetam a imam i SUP dasku.Jbg. jos uvek sve radim kao da sam klinac.Bajsom otkinem barem 20 km dnevno po sumskim stazama 8-)
Pecem rostilj,kuvam paprikas ,nosim slanine i kulena pa se druzim sa ostalima Talijanima,Slovacima ili Slovencima . :D
Neverujem da to moze kod turaka i egipcana :ppozdrav:

Ja sam za aktivni odmor,to znaci da nelezimo samo na plazi nego se stalno negde krecemo.Nosimo bicikle,plivam,trčkaram,šetam a imam i SUP dasku.Jbg. jos uvek sve radim kao da sam klinac.Bajsom otkinem barem 20 km dnevno po sumskim stazama 8-)
Pecem rostilj,kuvam paprikas ,nosim slanine i kulena pa se druzim sa ostalima Talijanima,Slovacima ili Slovencima . :D
Neverujem da to moze kod turaka i egipcana :ppozdrav:
Eeeeee daaaa,pa svaki dan sam aktivan od jutra do mraka,toliko sam aktivan da imam 35 godina i već pet godina oštećenje kičme tako da na odmor idem da se odmorim a ne da trčim,tacno bi umro 😀.
Salu na stranu svi smo mi različiti,sto bi jedan moj drugar rekao "svaka budala ima svoje veselje".
Sto se druzenja sa drugima tice to može svuda,lako se ispričas i sa rusem i sa svabom a i sa srbinom jer nas ima svuda,mogućnosti za koje kakve izlete i vratolomije su bukvalno neograničene Za one koji to vole a sto se spremanja hrane tice to će da me zaobidje tih deset dana,cele godine celom društvu kuvam i spremam jer sam dežurni za to,pa neka malo i meni neko nesto sprema 😀.

Eeeeee daaaa,pa svaki dan sam aktivan od jutra do mraka,toliko sam aktivan da imam 35 godina i već pet godina oštećenje kičme tako da na odmor idem da se odmorim a ne da trčim,tacno bi umro 😀.
Salu na stranu svi smo mi različiti,sto bi jedan moj drugar rekao "svaka budala ima svoje veselje".
Sto se druzenja sa drugima tice to može svuda,lako se ispričas i sa rusem i sa svabom a i sa srbinom jer nas ima svuda,mogućnosti za koje kakve izlete i vratolomije su bukvalno neograničene Za one koji to vole a sto se spremanja hrane tice to će da me zaobidje tih deset dana,cele godine celom društvu kuvam i spremam jer sam dežurni za to,pa neka malo i meni neko nesto sprema 😀.
Nekukaj , imam 50 8-)
Takodje se isto naradim,sinoc sam cackao limove sa 540 do 22h

Nazad
Vrh