mirosti
Član
Lago di Como je lepo i van letnje sezone.
Poslato sa PPA-LX2 pomoću Tapatoka
Poslato sa PPA-LX2 pomoću Tapatoka
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Да ти искрено кажем, прочитавши у истој реченици реч Ибица, испрва сам сасвим погрешно протумачио да тамо нема пушења по плажама и био спреман да се поспорим по том питању.Drugar prošle godine bio na Ibici,kaže nema pušenja na plaži?
Kad si bio? Mi bili u Piranu drugoj polovini septembra, more je bilo poprilično hladno...Gledao sam Portoroz u kom sam bio jesenas i sve mi je odlicno, cena hotela uz obalu sa doruckom i vecerom mi je skroz OK. Jedino temperatura mora i koliko realno na onoj jedinoj plazi ima mesta za sve goste iz svih hotela.
Za Grcku i ne znam neki hotel iskreno. Tako da smo za sad izmedju te 2 vatre.
Moras da ides,makar na siluSta je to more,mi obicni to nismo nikad videli?
Послато са SM-A207F помоћу Тапатока
Ko te drzi?Sta je to more,mi obicni to nismo nikad videli?
Послато са SM-A207F помоћу Тапатока
Ја малу децу никада не бих водио тамо. Хиљаде примера има да се деца а и одрасли разболе... Боље ти је да се мало помучиш до Грчке. На крају испадне слично по цени а Грчка је много лепша земља и имаш могућност да забодеш свој сунцобран где год желиш. А ако волиш лежаљке има и тога...Sta od CG primorja pogledati ko se ide sa dvoje dece? Starije ima 3g.
Da nema jako kamenite plaze i da je koliko toliko toplo more i da nije guzva a da nije bas guzno crevo i zabit
Ako se tako potrefi, razbolece se i u Grckoj.Ја малу децу никада не бих водио тамо. Хиљаде примера има да се деца а и одрасли разболе... Боље ти је да се мало помучиш до Грчке. На крају испадне слично по цени а Грчка је много лепша земља и имаш могућност да забодеш свој сунцобран где год желиш. А ако волиш лежаљке има и тога...
Имао сам са породицом грозно искуство 2010 године у Црној Гори. Кад сам кретао рекао сам власницима апартмана да сад идем на Острог и да се никад нећу вратити у Црну Гору осим ако ме Свети Василије не позове.Ako se tako potrefi, razbolece se i u Grckoj.
Ni ja ne volim CG nikako. Rekao sam sebi kao mladji da nikada vise necu otici ali zbog dece bih sad isao jer ce mi dzigericu pojesti ako se zaputim cak do Grcke.