Letovanje 2017

Za Sarti sam cuo dosta lepih komentara, kazu da ko zeli da se provoza ima i lepih plaza u okolini. Jel ima onih prodavnica sa suvenirima i krpicama u Sartiju ?? Ko ce da objasni mojoj i drugarevoj zeni da nemaju gde da staju tokom setnji uvece :osmeh:

Zato ja idem u Vurvuru(Sitonija)tamo nema ni krpa ni šetališta:haha:

Ma volim i ja kad ima zivo setaliste i sa puno ljudi, taverni i prodavnica ali iskreno mrzelo bi me da svako vece obilazim prodavnice u vecini slucajeva iste. Prosle godine imale neke dve radnje u Stavrosu svaki dan donosili novu robu. Drugar i ja imali priliku na miru da popijemo po neko pivo dok su obilazile plus dobili po neki komad odece za koju sad nakon nosenja mogu da kazem da je stvarno dobrog kvaliteta :osmeh:

Istočni deo Sitonije je fenomenalan, ove godine idemo ponovo u Sarti, na popravni :osmeh:, nismo sve uspeli da obiđemo prošlog leta, a od plaža Orange, Platanitsi, Armenistis, Fava, gradska Sarti,...

Moj plan za aktivni odmor 2017, sto vise obici, ici na more I u shoping , ima li neko iskustva sa Rumunijom?
Ja bas nesto ne volim da budem na jednom mestu, a posebno ne da idem tamo gde sam vec bio, bez obzira sto je dobro, kada ima tako mnogo mesta za videti, a zivot tece, tece....
odmor-2017.jpg

Ljudi imate li neku preporuku za smestaj u Pefkohoriji, Haniotiju ili Polihronu ?? Nesto sto se moze naci I rezervisati mimo agencije. Posto idem sa ja I drug sa zenama i cerkicama nasli smo neki dupleks preko agencije za 750e za 10 noci od 20.8 ali njemu je to skupo pa trazimo alternativu.

www nikana.gr ......nase gore list zenska koja je u principu i podigla cene smestaja ali zato ima dobru i raznovrsnu ponudu

Moj plan za aktivni odmor 2017, sto vise obici, ici na more I u shoping , ima li neko iskustva sa Rumunijom?
Ja bas nesto ne volim da budem na jednom mestu, a posebno ne da idem tamo gde sam vec bio, bez obzira sto je dobro, kada ima tako mnogo mesta za videti, a zivot tece, tece....
odmor-2017.jpg
Lepo je to za one koji vole da odmor provedu za volanom.Ja nisam od tih i volim da na odmoru odmorim.

Anna Apartments Pefkohori, Porodica Miroforidis, za 12 noćenja 600 evra. apartman duplex 40 kvm, 700 metara od mora , svakodnevni prevoz do plaze kolima obavezan. Izmedju Pefkohorija I paliurija spram marine i nedaleko od plaže Xenia.Ko voli da je van guzve dok spava i kome ne smetaju cvrčci u šumi. Za cenu smo se malko pogadjali ,čisto da se Grci ne uvrade!

Supruga, deca i ja 19 avgusta idemo u Dobre Vode kod Bara, čuo sam pozitivna iskustva za to mesto.
Mada dogodine ako budemo išli, verovatno ce biti Grčka, nisam išao tamo nekoliko godina.

Послато са LT26w уз помоћ Тапатока

Bio tamo 10 dana, nikakvih problema nisam imao. Lepo, čisto sve, ja zadovoljan.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Nazad
Vrh