aca74
Član
Diklofen zbog toga nikada nismo uzimali smeštaj sa bazenom. U Grčku idemo isključivo zbog mora.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Potpuno se slazem kolegaPredprosle godine vodio malog od 5 meseci u Grcku. Mogu ti reci da je lakše sa tako malom bebom nego prosle godine kada je imao 1.5 godina
čega se bojiš?
Umesto 7 kj. nove arende i gledanja u nebo,ove godine se odlučio za letovanje.
Da li Skijatos ili Kefalonija još nije odlučeno,ali biće do predstojećeg sajma turizma.
Ko planira valjalo bi iskoristiti niže cene i popuste.
http://www.beogradskisajamturizma.rs/
Hvala ljudi ako ima još predloga tu sam
I mi cemo verovatno sad traziti nesto za 1.8.2017.Ovog puta ni Grcka niti Crna Gora.Verovatno Rumunija.Mesto Mamaia.
Sitonija provereno lepo je i na kasandri ali ali videcesŠta preporučujete od Grčke s tim da su mi deca mala,blizina plaže,gužva itd?
Potpuno se slazem kolega vurvuru proverili i prezadovoljniSvako ima pravo da se odmara gde mu je najbolje al' ko jednom umoči noge u grčko more taj nigde više neće otići. Za 5 godina nikad me policija nije zaustavila niti tražila ni rezervne naočare ni pp aparat ni dečija sedišta iako sve to imam. Žuti karton sam kupovao dok nisam zamenio vozačku a i to niko tamo ne traži. Parking je gde god možeš da se zaustaviš a da ne smetaš. Grci nas vole i to se vidi prema njihovom ponašanju. Ako si pristojan nema problema.
Nema nikakvih plaćanja za ulaske na plažu ili da te odmeravaju pa prema njihovoj proceni da li si bogat ili ne da ti naplate piće ili proizvod u prodavnici kao u Crnoj Gori. Crnogorsko primorje-kanalizacija me neće videti. Tamo ne mogu da kupim voće a da ga sam izaberem već moram da uzimam redom. Samo tamo su veliki marketi skuplji od malih prodavnica. Svi smo barem jedan-dva dana bolesni. Gaze turisti jedan drugog preko peškira na 30 metara a okolo prazne ležaljke za 10-20 eura. U grčkoj hiljade kilometara plaža niko mi nikada nije reč rekao, i kada sam koristio ležaljke i kada sam ih 'platio' u vrednosti dve kafe. Lepota grčke ne može da se uporedi sa jadranskom obalom. To more je prelepo i mnogo puta čistije od jadranskog. Ko ima malu decu predlažem Vurvuru, u junu ili septembru je jeftinije i plažu Karidi. Plitka voda, pesak, legneš kao u banji, piješ pivo iz Lidla, deca se brčkaju a plitko ne mogu da gnjuraju....
Put do grčke je tren u odnosu na mučenje kroz Crnu Goru gde te iza krivine čeka patrola da ti naplati harač.
U hrvatskoj sam bio kao klinac i tada su nas zvali gedže a sada posle onog skupa u Zagrebu od pre neki dan kao odgovoran čovek ne bih izlagao mogućim neprijatnostima svoju porodicu. Verujem i siguran sam da ima dobrih ljudi i domaćina u hrvatskoj ali ima i onih drugih koji su još žedni....
Ove godine preskačemo odmor...
Nema mora do Jadrana! ne kaze se to dzabe! Pri tom mislim na hrvatsko primorje! Dva puta smo bili na Hvaru sa decom,nigde lepse! Gostoprimstvo se ne moze meriti sa Grckom. Pocevsi od odnosa vlasnika prema nama,u grckoj se uvek osecam kao da treba samo a ostavim novac i odmah odem da bi drugi mogli doci. Oni su gledali kroz nas a Hrvati sa kojim smo mi komunicirali u nas, pri tom napominjem da govorim engleski svakako bolje od Grka vlasnika objekata pa je to mozda razlog njihove nezainteresovanosti. Predivna porodica penzionisanog direktora banke nas je docekala domacim vinom i vecerom, apartman za tu klasu (50 evra noc) odlican ,prostran i cist.U restoranu na plazi uvek kulturni i kad su mogli usluzeni smo preko reda, na plazi kada su videli da jedemo plazmu odusevljeno su nas pozdravili! Budala ima svugde ali za mene Hvar je pojam! Da li da pricam o cistoj vodi i plazama koje nisu ugrozene raznim nepotrbnim sadrzajima. Nikad necu zaboraviti Svabe koji su izvadili sto na rasklapanje, kobasocu i ogroman noz, bez blama i uvek opusteno.