Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ovo je predrasuda,imaš u crnoj gori mesta za slobodno kupanje koliko hoćeš.A kako čujem grci su na dosta mesta poceli da naplacuju lezaljke,iako imam gde da letujem zato što mi je tata iz Bara,nisam bio tu 8 godina samo u GR. E više me grčka neće gledetai u narednom periodu zato što je trenutno bolja usluga u cg.Izgleda su se malo opametili.Ko ne veruje neka proba.Taj je pravi Splićanin kad mu je otac iz Kragujevca...... za par godina će u Hrvatskoj biti kao u Crnoj Gori - svuda ležaljke a nigde mesta za peškire..... i svi ćete u Grčku.....
Malo mi to sa ležaljkama nije jasno i plaćanje mesta na plaži
Šta ako ležim na svom dušeku, peškiru...
Tako je i kod nas ,ima vas koji se mirite sa njima a ima i mene i još puno sličnih kao ja,iskreni das imam oma bi im poslao bar jednog ''malog dečka'' da ga imam bez sekunde razmišljanja,za sve ono šta su uradili u prošlosti i + za vedro nebo nad Srbijom.Jesam, išao i za Šibenik. A vidjao sam i BG i NS table tamo. Pazi uvek možeš naići na neku budalu pa da pravi problem, ali ja nisam imao nikakvih problema.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ovo je predrasuda,imaš u crnoj gori mesta za slobodno kupanje koliko hoćeš.A kako čujem grci su na dosta mesta poceli da naplacuju lezaljke,iako imam gde da letujem zato što mi je tata iz Bara,nisam bio tu 8 godina samo u GR. E više me grčka neće gledetai u narednom periodu zato što je trenutno bolja usluga u cg.Izgleda su se malo opametili.Ko ne veruje neka proba.
nepreteruj bezveze,i tamo su ljudi kao i miTako je i kod nas ,ima vas koji se mirite sa njima a ima i mene i još puno sličnih kao ja,iskreni das imam oma bi im poslao bar jednog ''malog dečka'' da ga imam bez sekunde razmišljanja,za sve ono šta su uradili u prošlosti i + za vedro nebo nad Srbijom.
Da Bog da pocrkali svi ,sa iskrenim željama da imate bezbroj pijavica sa sve invazijom skakavaca.
E tako ja o njima razmišljam i mrzim ih iz dna duše što bi se reklo ,a ima među njima i dobrih ljudi i normalnih a sad na kraju šta ćeš,biće kolateralna šteta,i nato kad je bombardovao NAS civili su bili kolaterala a branioci otadžbine agresori.