Letovanje 2017

Hoću:osmeh:
Kukunaries plaža mi izgleda lepo,al plaže na Kefaloniji mi izgledaju još lepše.
Plaža Mitros na Kefaloniji,šta reći.
34650s9.jpg

Auuu ljusha! O'ma da ti kažem. Zajebi Skijatos!
Btw hrana na Skijatosu nije (bila) skupa,otprilike kao i kod nas... Ali zato voda.... Ubijali su sa cenama!

Piće rakije, j..... vodu:osmeh:.

- - - - - - - - - -

Predprosle godine vodio malog od 5 meseci u Grcku. Mogu ti reci da je lakše sa tako malom bebom nego prosle godine kada je imao 1.5 godina

Kad krene da bira kamen, koji će strpati u usta, bude vrlo nezgodno. Bože zdravlja Metamorfozis na Sitoniji, peti put. Sitonija je carska plaža predivnih koliko hoćeš, za našu porodicu pravi odmor. Mirno,tiho, bezbedno.

Koliko sam čuo sve je malo skuplje na Skijatosu,al jbg...nego mi se ne svidja što je ta najbolja plaža Kukunaries udaljena od grada 14 km. tako da se mora svakodnevno vozikati po 2 puta tamo i nazad.
Nije ni to problem,al više volem smeštaj blizu najbolje plaže,jer ustajem rano ko vampir i idemo na plažu.Vidim da ima dosta plaža od grada do Kukunaries al nije to to.Kuku je the best.
Što se tiče Kefalonije,najverovatnije će biti mesto Lasi,2 km. od gradića Agrostoli.
Tu su najbolje plaže,Makris Jalos,Platis Jalos...a do ove Mitros ima oko 30 km.tako da će se morati uzeti rentakar.

Idemo mi na plaže i 30-40km udaljenih od vile, nije to nikakav problem sa svojim kolima, a vredi videti ::suncanje::
Predprošle godine smo išli iz Parge u obilazak Lefkade kolima, prešli preko 250km taj dan, i obišli dve fantastične plaže, i to samo par meseci pre zemljotresa, koji ih je razorio.

Ja bih ti preporučio Hanioti. Zadnjih pet godina letujemo tamo baš zbog dece. Plaža je OK, ima dobar izbor super marketa, npr Masutis, dosta sadržaja za decu, ordinacija zlu ne trebalo, a lepo je i za uveče prošetati. Nešto je skuplji od Polihrona i Pefkohorija, a što se tiče gužve, mi idemo u junu tako da je podnošljivo. Zadnjih deset godina letovali smo po celom Halkidikiju i skrasili se tu. Nikad nismo imali neprijatnosti i dok deca ne porastu nemenjamo.
pooz!

Beži sa decom od Haniotija,ja sam bio pretprošle godine i našli strava smeštaj u centru ali ništa od odmora kada počnu grci sabajle da se deru sa svih strana da poludiš.
Ako želiš da se pristojno odmoriš idi na Tasos ,puno je mirnije nego halkidiki i dole od Soluna (paralija,OB mada je tu i voda bezveze),nije to toliko da deca ne mogu još par sati provesti u kolima.Cene su kao i u Haniotiju nema neke razlike jedino što se žale na komarce (tako pričaju) mada ja nisam ni jednog video.Ali zato na plažama raj,milina za odmor.

Talijanu pa jel ti znaš kako je sa decom još tih dodatnih par sati plus trajekt u kolima hehe. A bio sam i decom na Tasos. Daleko je to ipak a i šupljina, Bio sam u Skala Potamia
A ne moraš da budeš u centru Haniotija ima mirnih delova koliko hoćeš, stvar izbora, ja mislim da buka više nama smeta, Deca spavaju kao bebe kad se izmore preko dana :)

Ako hoces da se lepo odmoris sa decom idi u Nei Pori, pogotovo u noviji deo, nema guzve, lako stici, ogromne plaze. Dve godine sam tamo i nemenjam ni ove.

Ma i moji su mali, Nikola ja sam bio letos 2 nedelje,i nisam obraćao pažnju na vetar verovatno mi iz Vršačke regije smo imuni na te povetarce.

Prvi prst.Malo mesto Skala Fourka.Hotel Evridiki.Tu smo ove godine bili.Apartman u fulu,svi obroci u hotelu mogu uz doplatu.Prelepa dva bazena u dvoristu.Jako lepo i mirno mesto.Jako malo nasih sto je za mene pravi odmor.Cena za 10 dana nam je bila 440eura za apartman.Puna cena 780eura a mi uzeli last minut.Nikad lepsi godisnji nego taj.

Za prvi prst Polihrono je zakon. Mirno lepo za malu decu odlično. Drugi prst Nikiti odličan. Metamorfozis vazdušna banja ali malko plaža lošija. Jerisos i Uranopolis nisu losi ali mozda hladnije. Nei pori i Leptokarija su ok, ali toplije i lepše more je na Halkidikiju.

Nazad
Vrh