Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ovde nema pomoći ni da ga mlijekom zaliješ
A ima logike da im se u jesen plati osiguranje 10t/h kukuruza i ako je skinuto npr 4t/h? Klasična otimačinaZavisi od potencijala u trenutku leda,ako je izgoreo onda nema logike da idu po polisi.Nisu oni mutavi znaju sta rade.
Uvek bilo i bice.I onda kažu da je do sorte-hibrida. Po meni prvo je kiša, kondicija njive pa tek sorta na kraju.
Razlicitost hibrida daje razlicite prinose na kraju kada je sve u redu i sve pod konac, dok ovakve nepogode ne podnosi ni jedan pa makar se zvao Debakl ili Petlic svejedno je..I onda kažu da je do sorte-hibrida. Po meni prvo je kiša, kondicija njive pa tek sorta na kraju.
Ima kod njih jbg, pravde nema kod nasA ima logike da im se u jesen plati osiguranje 10t/h kukuruza i ako je skinuto npr 4t/h? Klasična otimačina
Pred vikend prognoza za Pomoravlje bila 15 litara kiše, a jutros kaže vedro, bez oblaka, bez padavina...
Ove nedelje će im biti biti ili ne biti
Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk
Nemoj tako oštro.Nije ni to baš idealno ,nađi neki kompromis. Mi se godinama razmičljamo da idemo u takav plodored ali .......Bar je podrivena njiva do daske
Mislim da od slede'e godine u moje njive samo žito i suncokret. Sa kukuruzom je završeno
Glavonja 103 - jel to onaj što ga je led tukao...