MOMOSARIC
Član
A ima i ovakvog
A najvise neceg izmedju
A najvise neceg izmedju
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
E sad si bas pretjerao.Necu ja vise nista da kazem. Svako neka seje kada hoce i radi sta hoce. Sto se mene tice slike govore vise od hiljadu reci.....
Ej braćala, polako, pitaj ti peet-a kad je posejao, 5og ili 25og,pa mu reci gde je pogrešio..Necu ja vise nista da kazem. Svako neka seje kada hoce i radi sta hoce. Sto se mene tice slike govore vise od hiljadu reci.....
Ovo je bas katastrofa, kada bi dobio sada 100mm kise u cugu i duze vremena svezije vreme bilo bi nesto ovako mislim realno da ovaj kukuruz je na zalost zavrsio svoje.Imam i ja neke nalik ovom ali na drugaciji nacin, nismo imali kisu dva meseca, zemlja je ispucala ali ima nade za polovican prinos ako bude kise a za deset dana bice ovakvi isto. Katastrofa, sta reci.Ja nemam puno nekih 7 hektara ali vec sam 1.5 izgubio a za ostalo videcemo.Mozda zvuci ruzno ali jednio dobar grad bi me spasio da ne gledam muku. Znam da je nemoguce ostati ravnodusan na ovakve stvari.Narocito kada covek kao ti radi kvalitetno i daje celog sebe da to bude vrhunski i onda najebe od suse, isto je i kod mene.Nema sata ni dana a da nisam na internetu, jurim modele, cekam kisu, ona pada naokolo ali ovde nikako jer kod nas ima jos nade bar za desetak dana ali kod tebe mislim da nema.Sta reci posle svega.Los je Momo daleko od toga da je dobar.
Eto i ti pametujes!
Sta ima mutavi da pokaze nakon skidanja ovakvog nazovemo ga kukuruzom?!
Mozda i imas pravo ali trenutno nemas ovakvu bedu!
Sta ce biti i da li ce biti to ce se jos videti.
Predusev soja u monokulturi godinama. 100 kg/kj Mapa + 150 kg/ kj Ureje. Jednom ospartan.
Poceo je sad u pravo vreme svaki stoti da izbaci metlicu.
I sad ako neko ima vise iskustva nek mi kaze koliko lit po m2 moze spasiti ovakav kukuruz?!
Postavite slobodno slike svi koji mislite da vam je ugrozen kukuruz od suse eto bar da svima bude jasno jel stvarno do kukanja ili tek da se pise na forumu po koji post!
Na kraju krajeva ovo moje izkazanje nije nikakva kuknjava, jer nemam nikakve potrebe vama kukati vec je samo smisao i balans izmedju toga, postoji li susa svuda i da li je stvarno ugrozen od suse kukuruz svuda.
Jos samo da napomenem da je danas slikan kad je bilo delimicno oblacno a temperatura 25 c. Na suncu i temperaturi od preko 30 c deluje tako da ako mu sibicu postavis izgori skroz!
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sutra cu da napravim snimak sa sve okolnim njivama, cisto da se uporedi da li je samo do kise......Ej braćala, polako, pitaj ti peet-a kad je posejao, 5og ili 25og,pa mu reci gde je pogrešio..
Imao si sreće, i ništa više, dobio si kiše više nego drugi i tu je sva magija..
Uff, ovo jeste beda i o takvim kukuruzima i kazem da su zavrsili svoje.
Ne vidim zasto moja kultura komunikacije je toliko losa ako sam ti rekao da pametujes? Time nisam te izvredjao osim sto sam ti dao do znanja da pricas nesto sto ne znas. Pre postavjanja tih mojih slika bez da ih vidis o cemu se radi ti si znao reci da ce vaga na kraju da bude merodavnija i preciznija od kuknjave na forumu!Stvarno imaš kulturu komunikacije sa drugim ljudima, nema šta. Razumem frustraciju, stvarno ti očajno izgleda kukuruz, ali to ne znači da trebaš biti ne korektan prema drugim ljudima.
Ovaj je na putu za Alibunar s leve strane nekih 200 m cim prolazis leniju od sljake kuda ti ides do vocnjaka.Pero u kom delu atara je ovaj. Bio sam u Vineru gde smo komšije, solidno stoje.
Baca nije ni zemlja svuda ista.Neka trazi kisu svaki nedelju dana a nekoj je dovoljno i jednom mesecnoEj braćala, polako, pitaj ti peet-a kad je posejao, 5og ili 25og,pa mu reci gde je pogrešio..
Imao si sreće, i ništa više, dobio si kiše više nego drugi i tu je sva magija..
Složiću se..Baca nije ni zemlja svuda ista.Neka trazi kisu svaki nedelju dana a nekoj je dovoljno i jednom mesecno