nikola indjija
Član
Sta je predusev?Danas malo ušao u kukuruz kad ono kukuruzne zlatice poprilično ima a on još nije metličio i pustio svilu, jedno zlo izgleda ne ide samo ali no.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Sta je predusev?Danas malo ušao u kukuruz kad ono kukuruzne zlatice poprilično ima a on još nije metličio i pustio svilu, jedno zlo izgleda ne ide samo ali no.
Kako razvlace trake kroz redove ?.A ima i ovoga u ataru.
Zalivaju sa Viladžerom i trake za navodnjavanje kap po kap u redovima.
Послато са Redmi Note 9 Pro помоћу Тапатока
Pa da,bunt od 1km kap po kap i razvlacenje moze da krene.Ја сам гледао да на шпартачу направе и развлаче кап по кап кроз њиву.
Ja imam na spartacu napravljeno.Ја сам гледао да на шпартачу направе и развлаче кап по кап кроз њиву.
Јели остају на површини или их бар мало нагрне у земљу? Гледао сам прошле године неку свемирску сејалицу како сеје паприку и одма за собом развлачи кап по кап црева и затрпава пар сантима у земљу. Кад пустиш воду само се виде влажне траке по земљи,а најбоља ствар је што их вране не дирају.Ja imam na spartacu napravljeno.
A kako ih skupljate tj skinete usev ili pre izvlačite trake?Ja imam na spartacu napravljeno.
Pšenica.Sta je predusev?
Sta je problem . Radio sam to . Na kraj stavis 2 stolice plasticne i izmedju kotur na neku osovinu i jedan vuce traku do kraja na guzni pogon. Na svaki drugi red je dovoljno .Ok,ja sam mislio te trake sad postavljali kad je tako veliki kukuruz ....
Ja ne razvlacim kroz kukuruz nego kroz papriku i kupus po potrebiA kako ih skupljate tj skinete usev ili pre izvlačite trake?
1992. je bila velika susa, kisa nije pala od juna pa do polovine oktobra.Slusam Urosa Davidovica, kaze izbegnuta katastrofa.... Kaze nece biti kao 1992.
Da li stariji momci znaju kako je bilo 1992?
Kiraj da li znas?
Ja po nekom secanju, pricao mi stric da su se gledali sjedne na drugu stranu lenije..