Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nekom rat nekom brat.Ne secam se suse ni ja '92. U to vreme samo sam skocio u pomoc caletu pa verovatno nisam ni obratio paznju. Neki drugi sam hobi imao tih godina do' 95.
Secam se poplave ali benzina i nafte po supama koje sam doterao iz Rumunije
Jel se potpario kukuruzIzgleda sa tom 92 je lepo krenulo na dalje..
A vi Macvani jos uvek proguravatePa naravno da se ne secate 1992. tada ste Vi iz Banata imali neke druge hobije............ Progurali ste goriva vise nego transevropski naftovod......
Od kad je sveta bilo!Nekom rat nekom brat.
Bas tako! Nikako nismo uspeli napojiti Beogradjane, Sapcane, Uzicane i Smederevljane. Koliko god da smo doterali njima nikad dovoljno nije bilo!Pa naravno da se ne secate 1992. tada ste Vi iz Banata imali neke druge hobije............ Progurali ste goriva vise nego transevropski naftovod......
To je tako i ne bi ovo bio kraj svijeta da arende nisu nenormalne kod vas u drzavi zadnjih 8 10 godina pa si covjek nije mogao neku ozbiljniju rezervu stvorit. Zivo me zanima hoce li bar 10 15 posto pasti arende ako nam se dogodi kataklizma sa proljetnom kulturama. Nisu ni kod nas jeftine arende ali u vasim krajevima u zemlji nema logike npr za Gibarac sam cuo da se nudi i 400 eura arenda po jutru sto je van pameti.... I to ratari nude da ne bude zabune.Kako stvari stoje dugo ce se pricati o ovoj godini.
Naravno o odlicnom prinosu psenice i katastrofe po ostalim kulturama.
Kako kise nema u najavi bar kod nas, narednih 10 dana, posle ovih paklenih dana sa vetrom od 40 km/h u sto sumnjam da grese, sledece nedelje retko sto ce se jos zeleniti po ataru!