@obradmiki
Ne kazem ima I postenih i dobrih. To su 20%.
Ne kazem ima I postenih i dobrih. To su 20%.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Batalio sam ja na vreme to,dok su jos bili zlatni dani.Sad je to mutna mala barica, pare su na velikim gradilistima,ali tu su tenderski uslovi nedostizni.Pa Strabag oduvek slabo placa, pogotovo za usluge, ali bar placaju redovno i nece da propadnu kao Niskogradnja pa umesto para da nude ivicnjakeNije od Negotina, od Brze palanke. Ali ima posla za njih I redovno placaju, ali su cene male.
Mozes preko mene ako imas kamion.
upravo isprobava,spava u kamionu i konta da tamo nema kinte koju je ocekivaoNeka ga nek proba
Kineske za otezane uslove na pogon. Nova guma 200e i ako je unistis manje boli nego da si unistio neki Michelinku ili Bridgestonku .Sta mi savetujete za gume?
One za otezane uslove ili klasika.
Najvise se radi Rumunija, ali je problem taj izlazak is kamenoloma.
Ja sam radio u B.Palanci 7200din Cekam da me pozovu da podignem karticu.Naisao sam na ovaj clanak. Kako imam C i E, planiram da ovaj namet platim da bi mi upisali Cod95
Kako komentarisete i da li je neko vec radio to sertifikovanje ili kako vec,Šta je to serifikat profesionalne kompetencije i šta on omogućava vozačima kamiona i autobusa
Vozači profesionalci, koji imaju više od C kategorije, do 29. decembra mogu da predaju zahtev Auto-moto savezu za dobijanje profesionalne licence za vožnju u Evropskoj uniji. Ukoliko to učine do navedenog roka, biće oslobođeni plaćanja skupe obuke i polaganja ispita.www.b92.net
Satoya se nije lose pokazala na kiperima.Sta mi savetujete za gume?
One za otezane uslove ili klasika.
Najvise se radi Rumunija, ali je problem taj izlazak is kamenoloma.