Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kako ja njemu da platim dan, kad ne znam ni dal ce se vratiti? A imao sam slučaj kad su mi sa njive kruzili sa kamionima, nekoliko njih, svaki je dobio pare, jelo i piće. Zadnju turu su morali da prenoće, i šta misliš, pored svega toga, da li su oni to cenili? Od 3 vozača, jedan je ipak ukrao... Takvima koliko god da das, nije dovoljno, jer im je u krvi da ukrade.4000din na dan i nece faliti kap goriva niti kila kukuruza.
Skoro sam poceo sa svojim kamionima.Kamione voze lopovi, a gazde postene? Manjevcu koliko dugo vozis?
Nisam nikada angazovao da vuku sa njive u silos. Vukli su mi jabuke u Madjarsku, kukuruze na barzu. Sve bilo ok. Merim ga ja, meri ga madjar, nikakve razlike ne bude u kilazi.Kako ja njemu da platim dan, kad ne znam ni dal ce se vratiti? A imao sam slučaj kad su mi sa njive kruzili sa kamionima, nekoliko njih, svaki je dobio pare, jelo i piće. Zadnju turu su morali da prenoće, i šta misliš, pored svega toga, da li su oni to cenili? Od 3 vozača, jedan je ipak ukrao... Takvima koliko god da das, nije dovoljno, jer im je u krvi da ukrade.
Inace ovo je sve išlo preko agencije.
Nemam kamione, već ovo govorim za vozače koji vuku robu, sa njive, ili podnog do nekog otkupljivaca. Da se razumemo. Vozač je plaćen od svoga gazde, i ja treba svaki put da plaćam svakom vozacu da ne bi krao od mene...
E vidis da si vozio kod drugog,znao bi koliko je pogresno ovo tvoje pisanje.Kad budes malo plivao u blatu, sam menjao gumu,na - 10 stajao pored puta dok cekas majstora onda ces da shvatis zbog cega je tih 10€ vise na granici.Nisam vozio nikad kod drugog.
Da si ti ziv i zdrav jeo sam ja ta govna dosta dugo.Sta si ocekivao asfalt u kamenolomu?Vidis koliko gresis, kada bi dosao u kamenolom odakle vozim I kada bi video onda bi znao sta su muke.
Menjanje gume na -10 je boranija za ovo.
Ako ti se ne svidja nemoj da vozis, nadji bolji poso. A ne da krades.
Dobio 100e za dva dana i opet kradu. Vozi se regula, sve u fulu od njihovg gazde.