frenky
Član
Gde si bio u B. Palanci?Ja sam radio u B.Palanci 7200din Cekam da me pozovu da podignem karticu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Gde si bio u B. Palanci?Ja sam radio u B.Palanci 7200din Cekam da me pozovu da podignem karticu.
Bes im mater lopovsku pa svugde je 6000rsd. Radio sam u amss u Pancevu niti guzve za 2min zavrsio.Ja sam radio u B.Palanci 7200din Cekam da me pozovu da podignem karticu.
Kupis svoj kamion, ne prevoz zitarica je lepa cena.Meni je ovo alternativa ako puknem u poljoprivredi sto je vrlo moguce ako se ova politika sa niskim otkupnim cenama nastavi! Bez visoke zavrsene skole ovo je jedini placeni posao od kojeg jedna porodica moze pristojno da zivi pa cak i ovde.
Ne prizeljkujem jer vise volim da sam svoj na svome, danas ustanem sutra ne moram i tako se zajebavam ko mi sudi!
Rok je i dalje kraj 2019. To vazi za vozace koji rade kod nekog kao vozaci. Ko vozi svoj kamion ne mora to da uzima, a ako resi moze i naredne godine. Jedino sto ce budici vozaci da idu na nastavu da bi dobili sertifikat, a na nas koji vec imamo kategorije se to ne odnosi.Neko je spominjao da je produžen rok za dobijanje ovog "sertifikata" za vozače C,E,D...kategorije.Posoji li neki link ka tom obaveštenju ili je i dalje rok kraj ove 2019.godine?