Kamioni kao prevozno sredstvo u ratarstvu

Па код нас квадове злоупотребљавају на те зелене таблице, могу замислити шта би тек са камионима радили.

Dal Zabalj ili Curug,nedavno prolazio tuda i vidim neki cirkus velik bio u selu negde,sad nisam siguran koje selo od tih,nije ni bitno ,vidim da koriste one dolly trailer za kamione ,jel moguce da vuku 2 sleperske poluprikolice za jednim kamionim ?.

Код мене у фирми су била два фапа са приколицама, вукли у локалу зрно. Возачи нису имали лиценцу нити су хтели да полажу и плаћају толико. Само то колико поједине фирме кошта, које плате возачима лиценцу а они оду после тога. То је још једна непотребна ствар за вожњу у локалу и унутар граница државе.

Послато са 2406APNFAG помоћу Тапатока

Аркадије, ај нек тај "воз" пређе преко тисе у бечеју. За оне који не знају после моста или пре зависи са које стране идете има занимљиво направљен кружни ток. Уосталом и шлепери се боре на прођу такве раскрснице.

Мислим да они користе трукове па уместо да качи на седло вуку приколице на руду. Уместо седла имају товарни простор, то сам већ виђао.

Nzm,koliko sam video u prolazu samo tegljace sam video,otkacene stoje u nizu parkirani,mada ko zna ....

Nazad
Vrh