Vojkanvrelo
Član
Kako li bi tek bilo na jugu gde je zemlja daleko losija nego kod vas.Steta sto ovde nema neke distribucije da mogu ljudi lako da dodju do krecnjaka.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ljudi gde nabaviti 'agrodol' ili dolomitno brašno??
Saturacioni mulj je besplatan placa se samo utovar utovarivacom.Predpostavljam da mogu tako male kolicine.Niko ne zna??
Ili da li može da se ode do Pećinaca i natovari u džakove saturacioni mulj??
Za ovo nisam cuo.Zna li mozda neko da li zemljiste moze da se kalcifikuje mlevenim puzevim kucicama, posto imam neku kolicinu na raspolaganju? I ako moze koja bi priblizna kolicina trebala po jedinici povrsine!?
A ovo je 100% NE istina.Da li je tacno da se podrivanjem smanjuje kiselost zemljista ?
Nisam ti ja nista strucan ali,citam sta strucniji napisu.Da je to istina pa pola vojvodine ne bi bilo kiselo jer ljudi podrivaju.Verovatno da nije istina,i meni je bilo nelogicno,al' ajd ipak da pitam strucnije.Mozda podrivanje utice na neki od elemenata u zemljistu,pa je onda ovaj moj "izvor informacija" malo pobrkao pojmove
Da li je tacno da se podrivanjem smanjuje kiselost zemljista ?
Meni su dovlacili iz Pecinaca, kod nas je to islo za dzabe preko zavoda za poljoprivredu... Meni su doterali 40 tona...Ljudi gde nabaviti 'agrodol' ili dolomitno brašno??
Evo usput jedno dobrog starog članka:
http://en.calameo.com/read/000516995b401fd955428
- - - - - - - - - -
Niko ne zna??
Ili da li može da se ode do Pećinaca i natovari u džakove saturacioni mulj??