Kada niste u traktoru, vozite

slika0775.jpg
Astra g 1.7dti 2000 godiste prezadovoljan sa autom.

Korejski Gm Daewoo je sve samo nije Chevy :osmeh: Odlicna kola sa proverenim komponentama, kao i nekim sopstvenim resenjima, kao npr 2.0 dizel motor u Cruzu i Captivi. Tetka ima Kalosa sedan iz 2005, za sada odlicno sluzi.

Ja imam Lanosa 1999. godiste i kud je taj sretnik sve prosao cudi me da i dalje ide, a on i sad izgleda kao da je pre godinu dana izasao iz fabrike. Ekstra su masine ,a sto je najbolje bagatela za odrzavanje.

Za sada ga servisiram u ovlastenom servisu zbog garancije,videcu posle sto se tice odrzavanja.Dali je daewu isto sto i shevrolet ili su ipak posebne firme?

Sad je isto od 2004. ako se ne varam Shevrolet je kupio Daewoo
kanda je kontra jer je u americi kriza pojela autoindustriju
korejancima je bio potreban brend da bi nam uvaljivali svoje tragace pod poznatim imenom
najnovija vest je da kinezi poseduju sab i volvo teretni program

Cuo sam da imaju problema sa pumpama a imo je i moj drugar , a i elektronika im je malo slabija ??Jel nisi imo slicnih problema ??
Nemaju problema sa pumpom vec sa kompjuterom na Bosch pumpi,a to se da lako srediti(80e) a nov je + -1000e samo sto ne zna bilo koji majstor da radi,to se meni desilo pre mesec dana na Astri G 1.7dti 2001.

@vlada77 ako moze malo detaljnijih slika Kije, i gde je kupljena, naravno ako moze i cena. Ovih dana i ja razgledam tako neki auto.

Nazad
Vrh