djoker
Član

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Korejski Gm Daewoo je sve samo nije ChevyOdlicna kola sa proverenim komponentama, kao i nekim sopstvenim resenjima, kao npr 2.0 dizel motor u Cruzu i Captivi. Tetka ima Kalosa sedan iz 2005, za sada odlicno sluzi.
Astra g 1.7dti 2000 godiste prezadovoljan sa autom.![]()
kanda je kontra jer je u americi kriza pojela autoindustrijuSad je isto od 2004. ako se ne varam Shevrolet je kupio Daewoo
Nemaju problema sa pumpom vec sa kompjuterom na Bosch pumpi,a to se da lako srediti(80e) a nov je + -1000e samo sto ne zna bilo koji majstor da radi,to se meni desilo pre mesec dana na Astri G 1.7dti 2001.Cuo sam da imaju problema sa pumpama a imo je i moj drugar , a i elektronika im je malo slabija ??Jel nisi imo slicnih problema ??
Nemaju problema sa pumpom vec sa kompjuterom na Bosch pumpi,a to se da lako srediti(80e) a nov je + -1000e samo sto ne zna bilo koji majstor da radi,to se meni desilo pre mesec dana na Astri G 1.7dti 2001.