Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
@ ralsonxx ako su frigo sadnice onda do 20.08 a ako je zivic onda ih ja sadim pocetkom septembra
Izračunaj koliko imaš sadnica po dužnom metru uzmi neki osrednji prosek 700gr po živiću pa puta neka osrednja cena ajde neka bude 125din/kg i ako se bune neka posete ovaj forum pa će da vide da si još bila i skromna ako ne žele presvij tabak pa ih tužimolim za pomoc strucnog lica ili vise njih,koliki rod moze da se ocekuje sa 15-16ari,ako imamo podjednako zastupljene sadnice kleri alba i asia jagoda.Imam problema sa gospodom iz NIS-a jer je njihova isplata stete oko 20 dinara po kvadratnom metru za jagode, a moj zahtev za odstetom je mnogo veci tako da ne mozemo da se dogovorimo, pa cemo verovatno na sud.Hvala unapred i pzdrav forumasima.
Slazem se u potpunosti.Izračunaj koliko imaš sadnica po dužnom metru uzmi neki osrednji prosek 700gr po živiću pa puta neka osrednja cena ajde neka bude 125din/kg i ako se bune neka posete ovaj forum pa će da vide da si još bila i skromna ako ne žele presvij tabak pa ih tuži![]()
Proredjivanje najbolje u oktobru.Dali je neko skidao stari list na jagodama, i proredjivao bokore?