Ivermektin kao lek protiv korone

Evo i ja recimo mislim da nije dobro,i nije dobro dokle god ti (ja) moras potpisati da primas na svoju odgovornost a oni u slucaju nedaj Boze nesnose nikakve posledice,vidi molim te,svako nek radi kako misli da je najbolje za njega,jedino sto u svemu ovome nije dobro je to da odakle tebi pravo da mene osudjujes sto ja necu da se vakcinisem,a isto tako i meni da tebe osudjujem sto jesi......
Problem je što te optužuje i da si ravnozemljaš,vidiš da traži odgovor,tj.sve što nije SZO i krizni štab overio su teorije zavere.Samo studije koje oni objave su relevantne a studije doktora koji nemaju pristupa TV-a moraju svoje stavove da iznose na društvenim mrežama jer struka ne želi dijalog 2 strane sa različitim stavovima.

Danger, naravno da ja neradim statistike , ima ko to radi . Politika nema veze stim zato sto ce se moci uporediti ili izmiksati razlicite statistike sirom svijeta . I Bajdenova , i Japanska , i Putinova , ...

Statistika pokazuje da nam je BDP u vrhu evrope, da su plate u proseku 600e,da je nezaposlenosti par procenata, da poljoprivrednih proizvoda ima i ha haj za izvoz, da je kukuruz podbacio do 20%.to kaže statistika. A da li je to pravo i realno stanje? Reče jedan poznanik "statistika moja dika što god hoće to naslika"

E
Statistika pokazuje da nam je BDP u vrhu evrope, da su plate u proseku 600e,da je nezaposlenosti par procenata, da poljoprivrednih proizvoda ima i ha haj za izvoz, da je kukuruz podbacio do 20%.to kaže statistika. A da li je to pravo i realno stanje? Reče jedan poznanik "statistika moja dika što god hoće to naslika"
To je statistika naša.Ko u to može da ne veruje taj je ravnozemljaš i naravno teoretičar zavere jer ova dva idu uvek u paketu.

Danger, naravno da ja neradim statistike , ima ko to radi . Politika nema veze stim zato sto ce se moci uporediti ili izmiksati razlicite statistike sirom svijeta . I Bajdenova , i Japanska , i Putinova , ...
Ima ko to radi jel,i ti naravno verujes tamo nekoj statistici,da kazu skocite u bunar jer po statistici ko skoci nece dobiti kovid (sto je i tacno) cini mi se da bi i to poslusao jer statistika kaze,ja se drzim samo zdravog razuma,to je prava statistika,ostalo,ma zdravooo

Ima i najnovija parola:Vakcinisani lakše umiru.E baš me zanima studija o tome i ko je mogao da je napiše.Za tog je mala Nobelova nagrada.

Kazi iskreno posle koje doze ces i ti preci u "anti-vaksere"?
Jesi li postavio sebi granicu neku ili ces ici do kraja u skladu sa preporukama da bi bio skroz bezbedan?
Ja vjerujem u nauku, drugo prije nekoliko dana bio sa pozitivnima a bio i prije toga i cirkulisem svaki dan po kaficima. Danas bio na trznici , sramota me jedini nisam nosio masku :haha:, korona kad naleti na cip , zaboravi sta treba da radi:haha:.

Је ли Грабик, само проверавам - како је код тебе са либидом после вакцине? ;)

Koronu sam dobio početkom septembra i preležao bez značajnih simptoma.
U četvrtak sam uradio analizu na antitela u higijenskom zavodu u Subotici.U petak dobijem rezultat da sam negativan tj imam SARS Cov-2 RBD S-RBD-IgG =16,76 a potrebno je više od 22 U/ml. Ovako mi je prošao i brat s tim da je on odmah otišao u privatnu laboratoriju i uradio Elisa test tamo je rezultat bio 1300 xy na referentnu vrednost 50.
U petak sam odmah zakazao testiranje u Segedinu i u ponedeljak sam bio na vađenju krvi. Rezultat testa je SARS Cov2 S-RBD-IgG pozitivan 30,5858 BAU/ml (9,48 je referenca).
Tek toliko o poštenju našeg sistema!!!?

Ali nije to neko od "nasih" bio ? MIslim na ovog sto se igra buljom, i njuska posle jede sta li vec radi.

Dobro ovo je zajebancija .
Nego Rabadžija , ako sam dobro razumio tvoja testiranja , i ako referišeš da testiranja u Srbiji nisu baš dobra , onda ispada da je Srbija imala prilično još više kovid pozitivnih nego što je zvanično ?

Jes ti video onog selektora fudbalske reprezentacije Nemacke? Pa njemu su ruke stalno u gacama, i mirise ih i to vec godinama, Joakim Lev

Nazad
Vrh