MONTOYA
Član
Pretpostavljam... ubaceni vakser provokator proverava dal oseca miris i ukus jer je okruzen ne vakcinisanim i potencijalno zaraznim osobamaMONTOYA odgovori coveku zasto onaj tip cese **greška pa lize prste kad te lepo pita
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pretpostavljam... ubaceni vakser provokator proverava dal oseca miris i ukus jer je okruzen ne vakcinisanim i potencijalno zaraznim osobamaMONTOYA odgovori coveku zasto onaj tip cese **greška pa lize prste kad te lepo pita
Možda se čovek usro od straha pa proverava.Pretpostavljam... ubaceni vakser provokator proverava dal oseca miris i ukus jer je okruzen ne vakcinisanim i potencijalno zaraznim osobama
Poenta je u tome da iako imaš antitela za zvanični dokument da bi dobio zeleni certifikat moraš raditi u referentnim (odabranim) laboratorijama a testiraju RBD protein kukice na šiljku virusa kojim se kači za ćeliju domaćina. Dakle iako sam preležao koronu i imam antitela nemam dovoljno da bi mi izdali papir da mogu napraviti zeleni certifikat. I ko mora zbog putovanja ili ko popizdi ode da se vakciniše i dobije zeleni certifikat.Dobro ovo je zajebancija .
Nego Rabadžija , ako sam dobro razumio tvoja testiranja , i ako referišeš da testiranja u Srbiji nisu baš dobra , onda ispada da je Srbija imala prilično još više kovid pozitivnih nego što je zvanično ?
Kaže mi ova sa sistematskog da je ovimaЈе ли Грабик, само проверавам - како је код тебе са либидом после вакцине?
Ма нема везе са променама у мерама, већ у учесталој потреби да га употребљаваш.Kaže mi ova sa sistematskog da je ovima
što su se vakcinisali porasla ki.a za 5 cm.
Evo da testiramoЈе ли Грабик, само проверавам - како је код тебе са либидом после вакцине?
Ovaj sajt je prepun dezinformacija i sve se odnose na vakcinaciju , pogledaj ostale naslove.Podsjećanje na 2021 i eksperiment na narodu: BILI SU VAKCINISANI PO TRI PUTA?! CIJELA PORODICA IZ LESKOVCA JE PREMINULA U ROKU OD 10 DANA!
Pratite Svijet Oko Nas na telegramu Cela porodica iz Leskovca, majka, otac i ćerka, zavijenasvijetokonas.info
A sta mi ti predlazes da citamI nauljene momo.
@ Barbula
Da ti dam jedan savet nemoj da citas vesti koji imaju domen .info.
Jos kad sam video Bronsona dole na linku sve je jasno.
Sve piše svakodnevno.Ali je mnogo umrlih u odnosu na koliko ih ima na respiratorima.Struka kaže da umire određeni procenat koji su na respiratorima.Spominje se nekih 50%.Pomoglo bi u racunici dnevni broj novih na resporatoru i procenat smrtnosti
InformerA sta mi ti predlazes da citam
Послато са moto e5 play помоћу Тапатока