Ivermektin kao lek protiv korone

Dobro ovo je zajebancija .
Nego Rabadžija , ako sam dobro razumio tvoja testiranja , i ako referišeš da testiranja u Srbiji nisu baš dobra , onda ispada da je Srbija imala prilično još više kovid pozitivnih nego što je zvanično ?
Poenta je u tome da iako imaš antitela za zvanični dokument da bi dobio zeleni certifikat moraš raditi u referentnim (odabranim) laboratorijama a testiraju RBD protein kukice na šiljku virusa kojim se kači za ćeliju domaćina. Dakle iako sam preležao koronu i imam antitela nemam dovoljno da bi mi izdali papir da mogu napraviti zeleni certifikat. I ko mora zbog putovanja ili ko popizdi ode da se vakciniše i dobije zeleni certifikat.

Је ли Грабик, само проверавам - како је код тебе са либидом после вакцине? ;)
Kaže mi ova sa sistematskog da je ovima
što su se vakcinisali porasla ki.a za 5 cm.

Imali smo feudalizam, socijalizam, komunizam...​

Kako nam ide ovaj kapitalizam sa dodacima korone, sledeći je kanibalizam.​

I nauljene momo.

@ Barbula

Da ti dam jedan savet nemoj da citas vesti koji imaju domen .info.
Jos kad sam video Bronsona dole na linku sve je jasno.

Ovaj sajt je prepun dezinformacija i sve se odnose na vakcinaciju , pogledaj ostale naslove.

Prvo: Tko je relativno mlad i zdrav , isti mu ku*** cijepio se ne cijepio , rizik nema ni od cijepljenja a ni od necejepljenja , imuni sistem dobar.

Drugo: Svi ce biti zarazeni koronom , nitko ne moze to da izbjegne ne znam sta radio , prije ili kasnije.

Trece: Ako neko ima neke kronicnebolesti , nezdravo zivi, debeo itd. ima 50 godina ili vise MANJI RIZIK je da se cijepi a VECI RIZIK mu je ako se ne cijepi , to kaze matematika od 100 , 87 ce umrijeti od korone necejepljeni ovi prije nabrojani a 13 cijepljeni ovi prije nabrojani, a dijete u 2 razredu osnovne skole zna da je 87 puno vise od 13.

Cetvrto: Napravite antigenski test , puno pametnije od PCR-a i znate na cemu ste , ako hocete vise da rizikujete nemojte se cijepiti ako hocete manje da rizikujete cijepite se , to kaze matematika.

Što jes jes, svi tekstovi protiv vakcine i njenih posledica su čista dezinformacija, ozmišljotina i laž. I ova tema je izgubila smisao jer je tema o ivermektinu kao leku protiv korone DA, NE, iskustva bilo dobra ili loša , posledice i na kraju vi vakcinisani otvorite posebnu temu u kojoj možete da iznosite doktorate i naučne teze o vakcinama možda vam i Bil Gejts bide moderator a nas koi se kako si rekao "propinjemo na zadnje noge" ostavi u ovoj temi da se lečimo "marvenim lekovima" a ko će koliko da živi to određuje neko drugi.

Gledam ovu statistiku na koju se pozivaju i nekako mi se ne slaže broj umrlih sa ovim koji su na respiratorima ako dnevno umrlih ima između 50 i 60.To dođe oko za mesec dana,da zaokružimo,1500.Na respiratorima je uvek ispod 300 jer verovatno nema više respiratora.

Al hoces preporuku za knjige ili za medije?

Ma citaj ljubavne romane bolje i to nego ove lazne vesti sa .info portala. :ROFLMAO:

A ti si kompetentan da ocenis sta je laz a sta istina

Послато са moto e5 play помоћу Тапатока

Nazad
Vrh