Ivermektin kao lek protiv korone

Što jes jes, svi tekstovi protiv vakcine i njenih posledica su čista dezinformacija, ozmišljotina i laž. I ova tema je izgubila smisao jer je tema o ivermektinu kao leku protiv korone DA, NE, iskustva bilo dobra ili loša , posledice i na kraju vi vakcinisani otvorite posebnu temu u kojoj možete da iznosite doktorate i naučne teze o vakcinama možda vam i Bil Gejts bide moderator a nas koi se kako si rekao "propinjemo na zadnje noge" ostavi u ovoj temi da se lečimo "marvenim lekovima" a ko će koliko da živi to određuje neko drugi.

To bi isto bilo kao kad bi ja sad otvorio temu "Zašto je dobro prskati voće 50x godišnje". Navodim sve dobre strane, a niko da mi ne napiše da sam trovač.

Malo o Ivermektin-u sa fakulteta

Nešto u skorije vreme, od pre jednog sata, takođe vezano Ivermektin-u

Uglavnom ne lečite se sa savetima preko interneta, posavetujte se sa lekarima u odgovarajućoj ustanovi.

Citam da se virus samounistava u Japanu i Indiji, i sada komentari svih naucnika su ti da su se Japanci vakcinisani 76%,da postuju mere, nose maske na otvorenom, itd. Ni jedna ama ni jedna rec ili objasnjenje sta je onda u Indiji? Nit su vakcinisani, nit disciplinovani, nit postuju mere a virus se samounistava, i to u takvoj zemlji gde je higijena na dnu lestvice, i zivi se siromasno

А јеси ли читао о стању у Африци? Тек тамо је супер ситуација да се извлаче свакакви закључци о корони.

Него, зашто сам свратио овде... Пре пар недеља се жена наших кућних пријатеља пожалила да је ухватила прехлада и да има повишену температуру и као све друге знаке да је то у питању. У то време сам јој ја аутом превезао неке коке носиље из пољ. апотеке до куће - жена је заиста била "на ногама". Недељу - недељу и по после тога, позове је моја мајка да чује како је, шта ради. И жена рече да јој се од короне разболео син и његова породица у Београду, а он сам завршио, како се показало, на две недеље у болници. Због тога се у међувремену и она тестирала и резултат је био позитиван. Корону су "зарадили" истог дана од, највероватније, комшије који им је редио свиње.

И сад, чувши то, да је њој, са седамдесет и нешто година, уз преживљени мождани удар и неколико хроничних болести, све прошло као да је заиста прехлада, а њеном сину, снажном и здравом човеку од педесет и неку годину, било потребно да оде у болницу на лечење, помислио сам како су "чудни путеви короне" и да накако да по'ваташ неки систем у деловању короне.

Ал' ми јутрос синуло: знам да се жена вакцинисала и ревакцинисала, а сетио сам се летошње приче супруге њеног сина, која ми се пожалила да он има неке своје теорије и да неће да се вакцинише. Ја некако могу из овога да саберем два и два и добијем четири, а свакако никога нећу да спречим да у свој рачун убаци факторијел, више логаритамске функције, комутативност или шта му је драго, да сабирањем два и два добије неки свој збир.

Погледајте ситуацију у немачкој, колапс здравственог система. Колико је само медицинских радника из околних држава отишло да ради и њихов здравствени систем се распао. То нисам очекивао од немаца. А што се тиче африке податак да је само 6 % вакцинисано звучи као шала.
Као да је европа посебно погођена и никако да изађе из зачараног круга.

Погледајте ситуацију у немачкој, колапс здравственог система. Колико је само медицинских радника из околних држава отишло да ради и њихов здравствени систем се распао. То нисам очекивао од немаца. А што се тиче африке податак да је само 6 % вакцинисано звучи као шала.
Као да је европа посебно погођена и никако да изађе из зачараног круга.
Mozda je sezona ?

Nazad
Vrh