Ivermektin kao lek protiv korone

Kao da mu je selektor Nemacke Joakim Lev rodjak. **greška pa pod nos.

Jesu borci za ljudska prava 8-), nedo ti bog da te takvi brane.
Inace antivaksere obilazim u normalnom zivotu, ne zbog korone , vec sto nisam kompatibilan sa ostalim idejama koje vrednuju.
Objasni mi ko su za tebe anti vakseri? Odnosno koje to ideje oni imaju osim što ne žele da prime ovu vakcinu. A ti zaobilaziš sve koi ne misle kao ti?

Objasni mi ko su za tebe anti vakseri? Odnosno koje to ideje oni imaju osim što ne žele da prime ovu vakcinu. A ti zaobilaziš sve koi ne misle kao ti?
Oni, koje kad ih je mama vodila kod doktora navatali straha za citav zivot od igle:haha:.

A za obilazenje , kako da ti objasnim , to dodje kao ti volis sisate a ovaj drugi je derpe , i normalno da ga obilazis ,kod druzenje pricacete o heklanju mozda8-)

Oni, koje kad ih je mama vodila kod doktora navatali straha za citav zivot od igle:haha:.

A za obilazenje , kako da ti objasnim , to dodje kao ti volis sisate a ovaj drugi je derpe , i normalno da ga obilazis ,kod druzenje pricacete o heklanju mozda8-)
Kazi iskreno posle koje doze ces i ti preci u "anti-vaksere"?
Jesi li postavio sebi granicu neku ili ces ici do kraja u skladu sa preporukama da bi bio skroz bezbedan?

Pa jea, kako neko skoro rece , ne drzim se fejsbuk , ili drugih kafanskih prica , nego struke i logike , pa samim tim , ko sto sam danas napisao , konacni sud ce donijeti STATISTIKA . Ako se pokaze statisticki da vakcina nema efekta , prestacu da se bodem , ako bude suprotno necu , znaci nisam ogranicen , a po tvom odgovoru , u ovom slucaju (bez ljutnje , samo u vezi ove situacije) ispada da ti jesi ogranicen

Nedaj boze . Zato sam reko samo u vezi vakcine pricamo . Montoja je prvi postavio pitanje grabiku kada ce se prestati vakcinisati , znaci nemoze ni pomisliti da je to mozda , kazem mozda , dobro ?
Evo i ja recimo mislim da nije dobro,i nije dobro dokle god ti (ja) moras potpisati da primas na svoju odgovornost a oni u slucaju nedaj Boze nesnose nikakve posledice,vidi molim te,svako nek radi kako misli da je najbolje za njega,jedino sto u svemu ovome nije dobro je to da odakle tebi pravo da mene osudjujes sto ja necu da se vakcinisem,a isto tako i meni da tebe osudjujem sto jesi......

Nazad
Vrh