Ivermektin kao lek protiv korone

Pametno zboriš, svaka ti ka Njegoševa. Jesu li svi ti koje si nabrojao nosili svako svoju oznaku ili ih lično znaš pa si ih prepoznao?
U pitanju su javne licnosti ili selebriti a ovaj sto ih je vodio pusten nedavno iz ludnice , a prate ih sve antivakseri i ovi sto bi da se lijece marvenim lijekom.

Pedikanac , prvi red antivaksera na snimci , ali kad malo bolje pogledas ustasija , neki i pokazuju visinu kukuruza kad je kisna godina, a drzi im govor opskurni tip pusten nedavno iz ludnice (ustanova koja ima resetke na varatima i prozorima i brave , da im pacijenti ne pobjegnu).

Има и један „четник“ тачно на 00:26 како то ниси приметио:haha:. Није показао колико је кукуруз висок, али показао „три прста“.

Све „мрачне снаге“ траже своја права...

А сад озбиљније...ако ти није тешко где се виде ти „покрети руком“ које ти наводиш. Искрено, нисам пажљиво прегледао цео снимак, него сам само „претрчао“ и погледао неке делове. Или ти сада мислиш (по свом иглашком опредељењу) да су обавезно и усташе и „мрачне снаге“ (укључујући и оног који је показао „три прста“), они који се буне против метода који су у ствари фашистичке.

Или ти се само привиђа...због вакцине и нуспојава...које су те сустигле...

drsole , na protestu su bili i selebriti poput Bujanca i Hasanbegovica. Kako su ustase polagale zakletvu , jel ne bese ono sa tri prsta.

Сад већ претерујеш. Ја се зај... јер је човек направио обичан покрет руком и случајно се видела три прста...а ти правиш глупе констрикције (да извинеш:)). Не „нисам знао“ како су полагали заклетву... је'оте.

Ипак је то од вакцине...

Koliko je kukuruz visok su pokazali na pozornici i govornik i drugi do njega . Oba namjerno ,ne slucajno samo jedan diskretno a drugi direktno . Moze se vidjeti na 0:23

Trebalo bi pojednostaviti vise ovu pricu o (doduse komplikovanoj) pandemiji , vakcinaciji , mjerama , ljekovima,...
Samo STATISTIKA ce dati sve odgovore . Sledeci mjesec,dva, ili tri su vec pravi momenat da se uporede statistike sirom svijeta i izvedu realni zakljuci , jel bilo pandemije ,jel bila kako se reklo u pocetku ili nije , kolika je zaraznost , kolika je smrtnost , znace li ista vakcine , ivermektin itd . Nema tu sta mlatiti praznu slamu

Сад већ претерујеш. Ја се зај... јер је човек направио обичан покрет руком и случајно се видела три прста...а ти правиш глупе констрикције (да извинеш:)). Не „нисам знао“ како су полагали заклетву... је'оте.

Ипак је то од вакцине...
Pa ti otkad pises na forumu preterujes i pravis glupe konstrukcije , zasto nebi i drugi to radili.

Koliko je kukuruz visok su pokazali na pozornici i govornik i drugi do njega . Oba namjerno ,ne slucajno samo jedan diskretno a drugi direktno . Moze se vidjeti na 0:23
Kad pogledas ovaj snimak vidis prvi do govornice (ekstremni desnicari) , pa talibani dalje se i ne vidi ali idu ovi sa malo meksim stavovima. Normalno ovi sto se prepoznaju na forumu skacu na zadnje noge.

Onaj tvoj link od prije se moze primjeniti na ovaj snimak.

@MOMOSARIC ја сам разумео да је grabik ово назвао скупом усташа. Ја ово не схватам као такав скуп. Да ли је могуће да је колега grabik опет нехотице (или намерно), као у случају са колегом @BARBULA, увредио (или повредио) много људи који се нису окупили из некаквог идеолошког уверења.

Али, хајде нека буде да су усташе...само, дошло је „задње време“ да се фашисти боре против „антифашиста“ који уводе фашизам...

ПС

Ја опет другачије то видим. Обојица су „рефлексно“ поздравили у складу са своји уверењима, али први је поздравио војнички...и онда је следио „условни рефлекс“...а други је хтео да утиша окупљене...и опет „условни рефлекс“...можда нехотично у овој прилици, али рефлекс је рефлекс...намеру нисам видео, јер се народ утишао уместо да сви отпоздраве (јер, ето колега grabik каже да је то „усташија“, али нисам видео да су масовно отпоздравили).

@grabik можда ја пишем глупе конструкције, и немам ништа против да тако мислиш...али ова твоја објашњења су много глупа. Мада моје **greška нису подлости...твоје можда јесу. Пожелео си колеги са форума смрт...замисли се мало...ако може да се замисли неко ко има две ноге, али и на њима исти прсти, као на рукама.

Jesu borci za ljudska prava 8-), nedo ti bog da te takvi brane.
Inace antivaksere obilazim u normalnom zivotu, ne zbog korone , vec sto nisam kompatibilan sa ostalim idejama koje vrednuju.

Nazad
Vrh