Ivermektin kao lek protiv korone

Nesto slicno imas i na cigaretama , pusenje ubija , sok tehnika za kolebljive da ostave pusenje. Dijabeticari su ugrozena grupa , nedavno smo imali sahranu , pretpostavljam da je moguce i mladji od Barbule koji nije htio da se vakcinise , nije verovao u naucnu medicinu ali u ovu jeste koja je u naslovu teme, na zalost zavrsilo se kako nije trebalo.
Što tako nisi napisao.Verujem da se i Barbula ne bi naljutio.

Dok ljudi nisu imali informacija bilo je lako odlučiti kome vjerovati. Sad smo zatrpani informacijama pa opet imamo problem. Kome vjerovati?

Ovo je prelazni oblik spoznaje. Ljudi su bili u raju dok ništa nisu znali. Ponovo će u raj kad shvate da je sve znanje samo jedan oblik spoznaje o svijetu i nama samima.
Drugačije rečeno idiot i prosvjetljen čovjek imaju jednu zajedničku osobinu. Ni jedan ni drugi nemaju problema. U raju su. Ipak ima jedna velika razlika. Za idiota problemi još nisu nastali a prosvjetljeni ih je prevazišao.

Gledao prosvijed protiv vakcinacije i kovid mjera u Zagrebu. Skupila se druzina cudna iz citave zemlje a vodili je ovi sto se vole slikati u crnim uniformama a na kapama imaju jedno usato slovo latinicnog pisma, a kad se pucalo sjedili po podrumima. Pa ravnozemljasi, teoreticari zavjere, pa oni sto vide vanzemaljce ili personalno komuniciraju sa isusom i zamisli skandirali ivermectin , pa tukli novinare , a rekao bi isti mentalni sklop dijele i njihovi istomisljenici na citavoj planeti. Tako da pisanje u ovoj temi je mlacenje prazne slame, a imam i pametnija posla.

Jest i previse informacija problem . Et npr 90% ravnozemljasa nebi nikad ni pomislilo o tome da je zemlja ravna da nisu citali o tome na internetu pa su poprivatili , ....

Ovo je prelazni oblik spoznaje. Ljudi su bili u raju dok ništa nisu znali. Ponovo će u raj kad shvate da je sve znanje samo jedan oblik spoznaje o svijetu i nama samima.
Drugačije rečeno idiot i prosvjetljen čovjek imaju jednu zajedničku osobinu. Ni jedan ni drugi nemaju problema. U raju su. Ipak ima jedna velika razlika. Za idiota problemi još nisu nastali a prosvjetljeni ih je prevazišao.
Ako ti se da da pojasnis malo zadnju recenicu , o cemu se tu radi ?

Pa tačno je da previše informacija dovodi do sumnje ali ipak nije isto čitati treće oko i Bibliju ili mikijev zabavnik i Vladiku Nikolaja Velimirovića.

Godinama sam išao redovno na sajam knjiga, trošeći pozamašne sume na kojekakve trenutno 'aktuelne' knjige..
Trebalo je dosta vremena dok sam spoznao da su tu preko 80% prikazanih naslova čista jeftina komercijalna pisanija bez ikakve vrednosti.
I šta se sada dešava nekome ko bi redom čitao takve mudroserine..
Odgovor: sindrom viška informacija..
U današnje vreme naći vrednu knjigu(ala Na Drini Ćuprija, Starac i More, itd) je zaista nemoguće.
Što se tiče Biblije, koliko ja znam, izuzetno je mali procenat onih koji su pročitali Stari Zavet, a nešto više onih koji su prošli Novi..
Jasno je da za čitanje knjige nad knjigama treba posebna vrsta koncetracije, a rekao bih i viši stepen inteligencije za usvajanje takve vrste i količine informacija.
Time je najbitnija knjiga čovečanstva tako reći neiskorištena, a daje toliko odgovora i predviđanja..

Poslato sa PPA-LX2 pomoću Tapatoka

Stari Zavet ne bi trebali da citaju oni koji nisu dobro utvrdjeni u veri. Naravno misli se na pravoslavnu veru. Mislim da vazi takva preporuka te ga zbog toga mnogi nisu citali.

Stari Zavet ne bi trebali da citaju oni koji nisu dobro utvrdjeni u veri. Naravno misli se na pravoslavnu veru. Mislim da vazi takva preporuka te ga zbog toga mnogi nisu citali.
A kako misliš da se neko utvrdi u veri a bez da čita ono što je Bog dao u Bibliji, te da na taj način sazna istinu u mnoštvu laži i zabuna ovoga sveta.
Citat iz psalma 119" reč je tvoja žižak nozi mojoj i videlo stazi mojoj"

Gledao prosvijed protiv vakcinacije i kovid mjera u Zagrebu. Skupila se druzina cudna iz citave zemlje a vodili je ovi sto se vole slikati u crnim uniformama a na kapama imaju jedno usato slovo latinicnog pisma, a kad se pucalo sjedili po podrumima. Pa ravnozemljasi, teoreticari zavjere, pa oni sto vide vanzemaljce ili personalno komuniciraju sa isusom i zamisli skandirali ivermectin , pa tukli novinare , a rekao bi isti mentalni sklop dijele i njihovi istomisljenici na citavoj planeti. Tako da pisanje u ovoj temi je mlacenje prazne slame, a imam i pametnija posla.
GRABICE Koliko je ljudi prisustvovalo tom skupu nije podatak koji bi nesto predstavljao ili znacio .Ono sto je merodavno je npr KOLIKO JE LJUDI VAKCINISANO DO 40 GODINA U CELOJ DRZAVI ❓ a to sto se veliki deo penzionera podvrgao vakcinaciji je vise placebo efekat ili strah od nepoznatog jer su ljudi vec krhkog i nacetog zdravlja .Ja verujem da je u Hrvatskoj vakcinisano manje od pola stanovnistva A OPET NAPOMINJEM CINJENICU DA JE OGROMAN BROJ STANOVNISTVA MORAO .........PONAVLJAM MORAO DA PRIMI VAKCINU VAN SVOJE VOLJE DA BI MOGAO DA RADI ILI PUTUJE NA ZAPAD ILI JEDNOSTAVNO DA BI RADIO U NEKIM DRZAVNIM INSTITUCIJAMA ❓🚾.
Sto se tice opste ocene ko je pametan ili glup skolovan ili neskolovan MNOGO JE RANO ZA DONOSENJE TAKVIH ZAKLJUCAKA A VREME CE TO POKAZATI a pogotovu da sebi dozvoljavaju luksuz da o tome govore osobe kao ti ili ja iz nekog strucnog ugla A OD STRUCNOSTI NI SLOVO S.
Veruj mi da sam svakodnevno u kontaktu sa ogromnim brojem ljudi i slusam razorazna iskustva iz prve ruke I KAO STO CU DA TI KAZEM DA SAM BIO NA SAHRANAMA GDE LJUDI NISU BILI VAKCINISANI BIO SAM ISTO NA SAHRANAMA KOD LJUDI KOJI SU BILI VAKCINISANI A OTISLI OD TROMBA A MNOGI ODLEZALI OD 20 DO MESEC DANA U BOLNICI .Sto se tice lekara ONI IMAJU ZABRANU DA IZNOSE SVOJE MISLJENJE I MORAJU PO DIREKTIVI I ZATO SE MNOGI LEKARI NE IZJASNJAVAJU JAVNO DA NE BI NASTRADALI NEUTRALNI SU JER JE TO I NAJMUDRIJE U OVOM MOMENTU .
Zato bez ulaska u neriljano tj u nepoznati sektor i neponavljati reci nekih politicara ljigavaca i poltrona i prestati da se gledaju dobro finansirane komercijalne emisije koje burgijaju vec istanjeni nervni sistem jadnog naroda .Znaci predlazem SAMO UKLJUCI LOGIKU I NEMOJ DA DOZVOLJAVAS DA TI DRUGI PRICA STA JE ZUTO A STA PLAVO otrgni se od danonocne psihicke torture i napravi sam svoj stav ako je to moguce .PS a ako nije onda se prepusti stihiji kao ovi sektasi pa gde se zaustavi🆘

Nazad
Vrh