Ivermektin kao lek protiv korone

Ovo sto si stavio ti je lazna vijest.
Ovdje je eksplodirao broj zarazenih od kovida , neki dan jedan nevakcinisani na njivi(sreca mlad pa ima dobar imuni sistem nece mu biti nista ) , oci kao da je trljao lukom , kaze ima kovid. Sto je dobro , takvi zaraze jos dosta nevakcinisanih pa da zavrsimo ovu opsadu koronom sto brze.
Pa **greška li ga, znaci samo ove ne bockane moze da zarazi, a ove sto su se boli ne moze. Sad si izvalio za medalju, evo u mom dijelu sela, da ne kazem kvartu od 40 tak kuca u zadnjih mjesec dana je bilo sest osoba koje su popaslem sto rekao drsole, kuronu, i svi od reda su bili vakcinisani,cetvoro dva puta, a dvoje jednom. Ne vakcinisani, koji je fasovao zadnji sam ja i supruga prije skoro dva mjeseca. I sta onda treba da kazem na svu ovu propagandu, na koju bi bio ljubomoran i dr gebels, kada oko sebe vidim nesto prakticno koje se kosi sa tim trabunjanjem. Ili si mozda mislio da i jedni i drugi mogu biti zarazeni, ali eto ovi jadnici koji se ne bodu mogu popusiti, a ovi bodeni idu u onu cuvenu,'' ako i oboli vakcinisani nece imati tezi oblik, a ako ima i tezi nece umrijeti, a ako odapne, e jebi ga- desava se''.

sova, dva puta sam do sad sedio u kaficu za stolom(a bilo nas je gomila) sa pozitivnim i gle cuda samo nevakcinisani dobili koronu , izgleda mi vakcinisani(cipirani ;) ) imamo neke nadnaravne moci:)

A jos nesto doktorica i sestra se nisu vakcinisale i pogodi samo one u karantenu positivne , a ovi sto cekali sa positivnim nista(vakcinisani) , da ne poverujes:)

A jos jedna anegdota kaze tip se oazvao na vakcinu i sedi i pita doktoricu sa kojom se vakcinisala a ona kaze nije i nece , kaze on a mene blam , al kad je vec napunila vakcinu u inekciju nism htio da kazem da se necu vakcinisati;)

Testirao se danas zbog putovanja. Negativan sam. Mada sam bio zabrinut jer mi curi nos. Dok bude imao antitela za putovanja ću koristiti sertifikat dobijen na taj način. Vakcina mi ne treba ni u zlu. Do sada ni oni koji su vakcinisani nisu mogli unazad par nedelja u neke zemlje bez karantina. Tako da vakcina nije pomagala ni za putovanja, a kamoli da je štitila od bolesti.

sova, dva puta sam do sad sedio u kaficu za stolom(a bilo nas je gomila) sa pozitivnim i gle cuda samo nevakcinisani dobili koronu , izgleda mi vakcinisani(cipirani ;) ) imamo neke nadnaravne moci:)

A jos nesto doktorica i sestra se nisu vakcinisale i pogodi samo one u karantenu positivne , a ovi sto cekali sa positivnim nista(vakcinisani) , da ne poverujes:)

A jos jedna anegdota kaze tip se oazvao na vakcinu i sedi i pita doktoricu sa kojom se vakcinisala a ona kaze nije i nece , kaze on a mene blam , al kad je vec napunila vakcinu u inekciju nism htio da kazem da se necu vakcinisati;)
I ja sam do sad bio u kontaktu sa zarazenina bar 10 puta I gle cuda nisam se zarazio a nisam vakcinisan, tako da ta tvoja teorija nista ne dokazuje

Послато са moto e5 play помоћу Тапатока

Ćerkin kum primio 2x kinesku a pošto radi u N - sportu često putuje i reba da ide u Italiju a hoće i treću vakcinu i tu treću primi Ali Fajzer i na granici mi traže papire o vakcinaciju i kažu mu da je imao sreće što je treća bila fajzer jer da je i ona bila kineska vratili bi ga sa granice. Znači nije važno biti vakcinisan već ko je uzeo lovu. Nemožeš Rusima ili Kinezima dati lovu a putovati na Zapad.

Grabik, imam i ja zanimljivih primjera, recimo supruga je fasovala prije mene, gdje i kako nemamo pojma, i jos dok se nije osjecala lose i kada je tek krenula temp. (nije uopste posumnjala na covid) je jela nekakav slatkis iz case sa kasicicom onda je to ostavila i naisla moja majka i smazala ostatak istom tom kasikom, naravno pogadjas nije se zarazila. Navecer je najmladja cerka spavala sa njom, ova kasljala cijelu noc bukvalno maloj pravo u lice i pogadjas mala nije dobila koronu. Drugi dan ujutru supruzi temp. skace vise i tada smo oboje posumnjali na covid, sin joj je uradio test (onaj sa jednom ili dvije crte, kao za trudnocu) bez maske bez rukavica i ni on nije fasovao. Tada se prijavila u ambulantu testirali je i onda smo se izolovali, ja sam dobio od nje istina, ali jbg bas smo se trudili, nesvjesno, da je dobijem , ono igrali se mame i tate. Ako nije dovoljno imam ja jos primjera. Tako da...
Da napomenem, niko od pobrojanih nije vakcinisan.

U Austriji od februara najavljuju obavezno vakcinisanje. Neko reče da će početkom nove godine biti završeno testiranje i počinje vakcinacija pod obavezno.
Izgleda da je ova bitka izgubljena. :cry: Šta sad da se radi?
Priključiti se pobjednicima ili u hajdučiju?

Nazad
Vrh