А бре Зоки, не пишем ја у никаквим шифрама, већ свакодневним српским језиком, какав користимо моји другари и познаници, готово сви, ако тако може да се каже, најобичнији могући људи. Ако ти некада није јасно шта сам написао, шта покушавам да кажем, ти просто питај, као што си питао на какве хипи-форе ја мислим. Ал' немој да очекујеш да могу вазда да излажем оно што мислим са фондом од стотинак речи.
Не верујем да ти је потпуно нејасна моја референца на хипике, који су пропагирали друштво љубави и мира, са надом да ће до тога доћи некаквим индивидуалним променама у људима, што је утопија колико то твоје "није у реду некоме пожелети умирање". Не, није у реду, све док се не нађеш пред неким ко нема скрупула, не да ти "пожели умирање", већ да ради на томе.
И нисам нигде помињао да Барбула није поред мене, нити те убеђивао у то. Читам поново ове наше диване и не капирам откуд ти то "Наравно да знам да Барбула није пред тебе....". Није поре мене, а и што би био? Ваљда је човек на послу.
Барбула, реченица коју си цитирао нема никаве везе са тобом нити се односи на тебе - то Зоки и ја нешто диванимо. Оно што се односи на тебе је што сам ти замерио да није у реду што си, ни пет, ни шес', пљунуо на све 'Рвате "из цуга" и то што ем није истина, ем што није у реду написати тако нешто.