Ivermektin kao lek protiv korone

Da li si ti rekao da imas cukar , ako nesto nisam pomjesao , i ako imas, i na to korona , morace tvoji vrlo brzo da traze prase za pecenku.
Iz iskustava mislim da je pretjerana panika za diabeticare . Kao i uvezi drugih nekih oboljenja i interakcija sa dijabetesom , vazno je pod kakvom je kontrolom dijabetes inace , i u trajanju infekcije malo je teze kvalitetno iskontrolisati samo kretanje secera , ali nista posebno opasno za dijabeticare u odnosu na druge

Da li si ti rekao da imas cukar , ako nesto nisam pomjesao , i ako imas, i na to korona , morace tvoji vrlo brzo da traze prase za pecenku.
Ima prasica puni obori sto se toga tice nema brige I hvala ti na lepim zeljama mogu samo da ti pozelim isto tako

Послато са moto e5 play помоћу Тапатока

Poslednja izmena:
Барбула, дај не претеруј! Шта није у реду - није.

И дај Зоки, мани ме тих хипи фора - ја сам пре неки дан прочитао вест да је матора Олбрајтова добила некакву функцију у Бајденовој администрацији и прво што сам помислио је "Јебо ти пас матер, није ти још доста, кад ћеш више да цркнеш!?"

Барбула, дај не претеруј! Шта није у реду - није.

И дај Зоки, мани ме тих хипи фора - ја сам пре неки дан прочитао вест да је матора Олбрајтова добила некакву функцију у Бајденовој администрацији и прво што сам помислио је "Јебо ти пас матер, није ти још доста, кад ћеш више да цркнеш!?"
Koje hipi-fore.Pojasni mi.

Те са "није у реду некоме пожелети умирање". Ономе ко ми ради о глави итекако желим што скорији престанак животних функција.

Ал' да не погрешно помислиш - кад ти пишем "онај ко ти ради о глави", тај није неко са ким се сусрећеш сваког дана и искоса сте се погледали, већ онај ко има начин да ти заиста ради о глави и радио је то раније тако да ти то осетиш на својој кожи.

Da li ti možeš da pišeš da te razumemo.Sve pišeš u nekim šiframa.Da li time želiš da istakneš sebe nečim što mi nemamo (školom.inteligencijom,načitanošću...)
Naravno da razumem da Barbula ne sedi pored tebe-toliko nisam glup.I nisam hipik,niti sam ikada bio ali sam hrišćanin.

Ima prasica puni obori sto se toga tice nema brige I hvala ti na lepim zeljama mogu samo da ti pozelim isto tako

Sto rece neko nebi da budem advokat ,ali vjerovao ili ne , ovaj post grabika meni bi se reklo da je dobronamjeran kao upozorenje a ne zelja .
Drugo , nije ni bitno ko je koji narod, al odkud znas da je Hrvat ? Jeste po drzavnosti , ali po nacionalnosti meni se cini nesto jos zajebanije , hrvati su diskretniji :haha:

Те са "није у реду некоме пожелети умирање". Ономе ко ми ради о глави итекако желим што скорији престанак животних функција.
A kome ja to radim o glavi majke ti

А бре Зоки, не пишем ја у никаквим шифрама, већ свакодневним српским језиком, какав користимо моји другари и познаници, готово сви, ако тако може да се каже, најобичнији могући људи. Ако ти некада није јасно шта сам написао, шта покушавам да кажем, ти просто питај, као што си питао на какве хипи-форе ја мислим. Ал' немој да очекујеш да могу вазда да излажем оно што мислим са фондом од стотинак речи.

Не верујем да ти је потпуно нејасна моја референца на хипике, који су пропагирали друштво љубави и мира, са надом да ће до тога доћи некаквим индивидуалним променама у људима, што је утопија колико то твоје "није у реду некоме пожелети умирање". Не, није у реду, све док се не нађеш пред неким ко нема скрупула, не да ти "пожели умирање", већ да ради на томе.

И нисам нигде помињао да Барбула није поред мене, нити те убеђивао у то. Читам поново ове наше диване и не капирам откуд ти то "Наравно да знам да Барбула није пред тебе....". Није поре мене, а и што би био? Ваљда је човек на послу.

Барбула, реченица коју си цитирао нема никаве везе са тобом нити се односи на тебе - то Зоки и ја нешто диванимо. Оно што се односи на тебе је што сам ти замерио да није у реду што си, ни пет, ни шес', пљунуо на све 'Рвате "из цуга" и то што ем није истина, ем што није у реду написати тако нешто.

А бре Зоки, не пишем ја у никаквим шифрама, већ свакодневним српским језиком, какав користимо моји другари и познаници, готово сви, ако тако може да се каже, најобичнији могући људи. Ако ти некада није јасно шта сам написао, шта покушавам да кажем, ти просто питај, као што си питао на какве хипи-форе ја мислим. Ал' немој да очекујеш да могу вазда да излажем оно што мислим са фондом од стотинак речи.

Не верујем да ти је потпуно нејасна моја референца на хипике, који су пропагирали друштво љубави и мира, са надом да ће до тога доћи некаквим индивидуалним променама у људима, што је утопија колико то твоје "није у реду некоме пожелети умирање". Не, није у реду, све док се не нађеш пред неким ко нема скрупула, не да ти "пожели умирање", већ да ради на томе.

И нисам нигде помињао да Барбула није поред мене, нити те убеђивао у то. Читам поново ове наше диване и не капирам откуд ти то "Наравно да знам да Барбула није пред тебе....". Није поре мене, а и што би био? Ваљда је човек на послу.

Барбула, реченица коју си цитирао нема никаве везе са тобом нити се односи на тебе - то Зоки и ја нешто диванимо. Оно што се односи на тебе је што сам ти замерио да није у реду што си, ни пет, ни шес', пљунуо на све 'Рвате "из цуга" и то што ем није истина, ем што није у реду написати тако нешто.
Ja sam tebe shvatio da Barbula,ja i nama slični vas ugrožavamo.Zato sam i napisao da Barbula nije pored tebe.Ali ako virus prenose vakcinisani,znači da i vi ugrožavate nas.Hajde onda da zaratimo pa ko živ ko mrtav,Samo da mi ili vi imamo neke trake za raspoznavanje.Neko to jedva čeka a veoma me čudi da do toga nije već došlo.
Zar ovako kako ja pišem nije srpski i razumljivo a koliko reči ima,zavisi od dužine posta.

Ja sam tebe shvatio da Barbula,ja i nama slični vas ugrožavamo.Zato sam i napisao da Barbula nije pored tebe.Ali ako virus prenose vakcinisani,znači da i vi ugrožavate nas.Hajde onda da zaratimo pa ko živ ko mrtav,Samo da mi ili vi imamo neke trake za raspoznavanje.Neko to jedva čeka a veoma me čudi da do toga nije već došlo.
Zar ovako kako ja pišem nije srpski i razumljivo a koliko reči ima,zavisi od dužine posta.
Ма немаш везе ни ти, ни Барбула, ни корона са тиме што сам написао.

Ишла прича да је Грабик рекао да је дијабетичарима опасно по живот ако заглаве корону, Мома је написао да се око тога прави безазложна паника, Барбула помислио да га Грабик већ са'рањује, па му рек'о да не брине за њега. Онда ти улетиш изнебуха, ничим изазвано, к'о да си још под утиском Вудстока, са тиме како није у реду некоме пожелети умирање. На то се надовеже Барбула са тиме како то можеш да очекујеш од Хрвата. Онда реагујем и ја са коментаром у коме замерим Барбули његов став и теби што си у дискусију која се водила улетео са том испразном хипи паролом, к'о да не живиш у овом свету.

А ако инсистираш на рату, 'е л' можеш да сачекаш до пролећа, да мало озелени.... па да наберем сноп жеже, да те ишибам од главе до пете. :ROFLMAO:

Успут, колико корона може да поремети свакодневни живот не само оних који оболе: од седам радника "Пер Су" продавнице у селу, четворо их је ван строја, а мој комшија, пумпаџија, је такође зарадио корону и пумпа (једина у селу) не ради. У јеку сезоне орања. "Дивота".

Ишла прича да је Грабик рекао да је дијабетичарима опасно по живот ако заглаве корону

Da li si ti rekao da imas cukar , ako nesto nisam pomjesao , i ako imas, i na to korona , morace tvoji vrlo brzo da traze prase za pecenku
.

Znaš kolika je razlika između ove 2 rečenice u našem srpskom jeziku.Nadam se da sam dobro napisao.A Barbula je naravno izrevoltiran napisao za Hrvate.A da li si primetio,ko je prvi počeo-to je najbitnije.
Ja ne insistiram na ratu ali vi ste ugroženi od nas i kako da nas se rešite-nema drugog rešenja.Do proleća će korona postepeno preći u grip i idu izbori-naravno da će je ukinuti jer nevakcinisanima bi trebao biti zabranjen pristup biračkim mestima.

Nazad
Vrh