Ivermektin kao lek protiv korone

Слабо кући сам до уторка ноћ све ок, е инда крећу муке танталове температура дивља. Јутрос успем да је оборим али ево сада ми је 40. Једна докторица на Бетанији рекла мојој супрузи да мешам бруфен и фебрицет. Значи једном пијем бруфен , а други пут фебрицет па сада ево експериментишем. Јебе ме кашаљ неки секрет, а немогу да га искашљем.
Meni paracetamol nije pomogao i tek sa brufenom sam uspeo oboriti temperaturu i to 400 mg na svakih 6 sati to je maksimalna dnevna doza.

E ovo je pravi vakser. :ppozdrav:Tako se promoviše vakcina.Ali nama protivnicima je dosta i ono što imamo.Tehnika je važna.
Nisam se pelcovao,mada i dalje razmisljam o tome.Imao sam gripu lane,bas u ovo vreme i jedva sam se oporavioo_OOd onda pijem lekove za pritisak.Bem li ga koje u pravu,mozda ovi vakcinasi a mozda i ovi antivakcinasi.Definitivno,od prelezane korone meni nije dobro_OOvo je moj iskren odgovor,bez sale

Poslednja izmena:
E, i ovi otpisani, koje je to tek njesra bilo, komunjarska propaganda uvijena u par naivno smjesnih fora.
Ne bi se slozio.
Nisam se pelcovao,mada i dalje razmisljam o tome.Imao sam gripu lane,bas u ovo vreme i jedva sam se oporavio_Od onda pijem lekove za pritisak.Bem li ga koje u pravu,mozda ovi vakcinasi a mozda i ovi antivakcinasi.Definitivno,od prelezane korone meni nije dobro_Ovo je moj iskren odgovor,bez sale
Nije za zajebanciju.

Ovo rasprava moze ici beskonacno, uvek ce se naci neko pametan, ja samo mogu da kazem svakom ko mi preporuci vakcinu da se nosi u tri picke materine, samo to, znaci ne diram nikog, bolestan neidem nikada od kuce, samo lud covek moze ici po kaficima i prodavnicama ako je zarazen ili sumnja u to...
Ово је најбоље и најјасније виђење проблема...

А ово се слаже са мојим схватањима „заразе“ (смо што сам непотребно избрисао):
Kako cete proci zavisi od imuniteta i koja kolicina ....... pokupite.Ako se neko nakaslje na vas ima ....... naravno da se prolazi gore.
Реч корона сам изоставио јер мислим да је то психичка болест коју шире медији...зато што било шта да се човеку деси, помисли на корону и отежава себи, односно свом организму да савлада инфекцију.

Nisam se pelcovao,mada i dalje razmisljam o tome.Imao sam gripu lane,bas u ovo vreme i jedva sam se oporavioo_OOd onda pijem lekove za pritisak.Bem li ga koje u pravu,mozda ovi vakcinasi a mozda i ovi antivakcinasi.Definitivno,od prelezane korone meni nije dobro_OOvo je moj iskren odgovor,bez sale
А зашто од онда пијеш лекове за притисак? Моје искуство са лековима за притисак је такво да ми понекада сметају. Имао сам краћу расправу са докторком и онда је прихватила мој став као исправан.

Реч корона сам изоставио јер мислим да је то психичка болест коју шире медији...зато што било шта да се човеку деси, помисли на корону и отежава себи, односно свом организму да савлада инфекцију.
:eek:

А зашто од онда пијеш лекове за притисак? Моје искуство са лековима за притисак је такво да ми понекада сметају. Имао сам краћу расправу са докторком и онда је прихватила мој став као исправан.
Za tebe je najbolje da ih nepijes,upravu si!

@Goran G.
Покушавамо да нађемо решење короне а чини ми се да пребацујеш на нешто лично или „квалификације“ (што многи чине...укључујући и мене повремено, али као „одбрамбени механизам":)).

Извини што сам ти се обратио...

Ovdje je neko spomenuo oksimetar , mislim da je to najvaznija sprava za borbu od korone , jako vazna za ove koji su otkucali 4 banke pa imaju pritisak, secer ili vec nesto , ne dozvoliti da zasicenost kisika padne jako, odma reagovati ako ne milom silom prisiliti doktora da pocne sa antibioticima jer kad padne zasicenost vise ni lijekovi ne djeluju a poslije, organi(pluca , bubrezi i jetra) zbog prevelike kolicine lijekova pocnu otkazivati i onda dolazi pop pa prase i cobanac.

Mogu samo da te utešim.Da nisi bio kod lekara možda ne bi ni znao za pritisak.Piješ lek za pritisak i to je to.I ja pijem i za pritisak i za srce i za cirkulaciju.Da li pomaže,ne znam.Više ne merim pritisak.Samo sam merio jedno 2 nedelje nakon operacije.Morao sam da se svađam sa ženom (jer mi je ona merila) jer mi je do..... to merenje.Sad ne idem ni na kontrole i osećam se dobro ili mislim da sam dobro.Ja sam ti kao i vakcinisani.Mislim da sam izlečen i kraj priče.To je jedina dobra stvar.Nastavi samo sa dobrom zajebancijom i to ti je najbolji lek.Glava je čudo.Samo ne treba razmišljati u smeru bolesti (koliko god je to moguće).

Ma mi se ovde samo dodatno zbunjujemo nazalost . Nikakvo rjesenje mi ovde necemo naci.
Тачно да се овде додатно збуњујемо јер следимо политику апсолутне медијске кампање која збуњује народ. Па тако многи овде додатно шире панику лошим вестима.

Присети се да ли је народ толико страховао и толико поклањао пажње када се смањи дивљање лоших вести...Па није, лепо су излазили са децом у природу и слично...и наравно на изборе (за изборе куроне нема:oops:).

Рекао сам да би прва и основна мера била да престане та медијска офанзива.

Изабрао си погрешну реченицу за реаговање...али најозбиљније, јер си написао суштину појачане инфекције (ако постоји слабљење организма, управо јако ширење отрова, нпр. искашљавањем, које организам избацује може утицати да неко теже поднесе инфекцију). Али не некаквог вируса куроне, него отрова који у организму стварају бактерије и чији продукти метаболизма буду отровни за организам.

Meni samo nije jasno ko koga prsce ,nas i Ruse predpostavljam Amerikanci ,Kineze isto a ko prsce Ameriku ,Nemacku ,Francusku....?
Gde slete ti piloti sto po zadatku prscu kojekakvim otrovima, koji vazduh oni udisu ,imaju li na planeti decu i porodice ili su ih izmestili na sigurnije mesto?
Ti sto daju naloge za prskanje izlaze li napolje i koji vazduh oni disu ili imaju neki svoj preciscen pakovan u kesicama samo za njih?
O ovome bi se tek odvila jako siroka diskusija.... Moramo priznati da se jako cudne stvari desavaju u celome svetu... A to sta covek uradi za novac je isuvisno pricati, pogledaj samo kod nas tj. u Loznici da opstinari idu uz dlaku izdajnickoj vlasti u slucaju rio tinta iako su direktno od toga ugrozeni i oni i njihova deca i buducnost tog kraja ali za malo para i malo vlasti neki ljudi su na sve spremni... Al moje vidjenje cu ti objasniti kad se budemo sreli...mrzi me da pisem, bice mi poruka duza od Mornarove i jos plus nakacice se neki bot pa moram pisati i replike...
A sad opet o brojkama...

Nazad
Vrh