Ivermektin kao lek protiv korone

I nakon te predstave austrijskog poslanika , test se u zdravstvu i dalje koristio. Znaci da nije nista dokazao , a naravno da nije kad test nije namjenjen za to . Nije za kokakolu nego za uzorak iz nosa ,sinusa , sta ja znam . Odrastite

Pa poslanik je kritikovao vladu jer su potrošili nekoliko miliona eura za testove koi reaguju i na kokakolu . Pa to je isto kada bi ja pišao na test za trudnoću i pokaže da sam trudan. Kako je uopšte pokazao da je pozitivan ako je poliven nečim u čemu nema virusa Cov 019? Pa normalno da i dalje koriste taj test kada neko zarađuje na njemu.

9OUVXUZ.jpg

Šandor.
Znam da ima ta neka izjava ali ne znam je napamet pa da je nebi pogrešno citirao samo sam naveo.
Valjda moraju samo oni koji trguju i sl. jer bez toga neće im biti dozvoljeno.
Ima i ona da će oni koji prežive moći stati pod jednu krušku. Mislim da je to iz Kremanskog ili još starijeg hercegovačkog proročanstva.
E sad ne znam za tu krušku jel se misli da će preživjeti oni koji pobjegnu ili?

Grabik, imam i ja zanimljivih primjera, recimo supruga je fasovala prije mene, gdje i kako nemamo pojma, i jos dok se nije osjecala lose i kada je tek krenula temp. (nije uopste posumnjala na covid) je jela nekakav slatkis iz case sa kasicicom onda je to ostavila i naisla moja majka i smazala ostatak istom tom kasikom, naravno pogadjas nije se zarazila. Navecer je najmladja cerka spavala sa njom, ova kasljala cijelu noc bukvalno maloj pravo u lice i pogadjas mala nije dobila koronu. Drugi dan ujutru supruzi temp. skace vise i tada smo oboje posumnjali na covid, sin joj je uradio test (onaj sa jednom ili dvije crte, kao za trudnocu) bez maske bez rukavica i ni on nije fasovao. Tada se prijavila u ambulantu testirali je i onda smo se izolovali, ja sam dobio od nje istina, ali jbg bas smo se trudili, nesvjesno, da je dobijem , ono igrali se mame i tate. Ako nije dovoljno imam ja jos primjera. Tako da...
Da napomenem, niko od pobrojanih nije vakcinisan.
Imam rodjaku baba 75 godina nekoliko operacija srca , zalisci pa odbacivanje pa ponovno , stalno joj saniraju vodu iz pluca itd. , jako tezak bolesnik, mjenjaju pejsmejker svaku godinu jer non stop radi, voze je unuci u autu ide da se testira na koronu , jos nema vakcinacije , da bi ju primili u specijalizovanu bolnicu gdje operisu samo srce, treba da joj zamjene pejsmejker, na testu joj nadju da je pozitivna , babi nista i nije joj bilo nista , a unuci od nje dobili koronu prelezali sa temperaturom i lijekovima a baba kojoj su rekli da je moze ubiti obicna prehlada nije ni znala da ima koronu.

I ja sam do sad bio u kontaktu sa zarazenina bar 10 puta I gle cuda nisam se zarazio a nisam vakcinisan, tako da ta tvoja teorija nista ne dokazuje

Послато са moto e5 play помоћу Тапатока
Da li si ti rekao da imas cukar , ako nesto nisam pomjesao , i ako imas, i na to korona , morace tvoji vrlo brzo da traze prase za pecenku.

Nazad
Vrh