Ivermektin kao lek protiv korone

Zapravo je serija zasnovana na istinitim dogadjajima s tim sto su pravi otpisani bili cetnici. Gledao sam neki dokumentarac pre neku godinu o tome.
Znam, zato sam i napisao cija je ovo propaganda bila, sa tim da i ovi drugi nisu kokali svabe kao sto je prikazano u seriji, nego su vise bili okrenuti na obavjestajni rad.

A sta tu u stvari rade antibiotici ?
Ne ubija covjeka virus vec bakterije , upala pluca uzrokovano bakterijama a sve je posledica kovida , odnosno virusi obore imuni sistem , kao sto ne ubija ni HIV vec bakterije koje zive u covjeku i na covjeku i kad padne imuni sistem ubijaju domacina.

Prva faza infekcija kovidom moze biti cak i jako blaga ako ne mirujes moze zavrsiti upalom pluca i bolnickim ljecenjem , kao kod mene prosle godine. A upalu lijece antibioticima.

O ovome bi se tek odvila jako siroka diskusija.... Moramo priznati da se jako cudne stvari desavaju u celome svetu... A to sta covek uradi za novac je isuvisno pricati, pogledaj samo kod nas tj. u Loznici da opstinari idu uz dlaku izdajnickoj vlasti u slucaju rio tinta iako su direktno od toga ugrozeni i oni i njihova deca i buducnost tog kraja ali za malo para i malo vlasti neki ljudi su na sve spremni... Al moje vidjenje cu ti objasniti kad se budemo sreli...mrzi me da pisem, bice mi poruka duza od Mornarove i jos plus nakacice se neki bot pa moram pisati i replike...
A sad opet o brojkama...
Ovo sto si stavio ti je lazna vijest.
Ovdje je eksplodirao broj zarazenih od kovida , neki dan jedan nevakcinisani na njivi(sreca mlad pa ima dobar imuni sistem nece mu biti nista ) , oci kao da je trljao lukom , kaze ima kovid. Sto je dobro , takvi zaraze jos dosta nevakcinisanih pa da zavrsimo ovu opsadu koronom sto brze.

Ovdje je eksplodirao broj zarazenih od kovida , neki dan jedan nevakcinisani na njivi(sreca mlad pa ima dobar imuni sistem nece mu biti nista ) , oci kao da je trljao lukom , kaze ima kovid. Sto je dobro , takvi zaraze jos dosta nevakcinisanih pa da zavrsimo ovu opsadu koronom sto brze.
Naravno sve sto nasuprot zvanicnom stavu je lazno...
I stvarno mi niste jasni... naslov teme je jasan... pisu ljudi svoja direktna ili indirektna iskustva a vi kojima je stav "struke" i szo sveto pismo pokusavate da opovrgneta to sto je neko direktno doziveo

Значи ја сам данас могао „рикнути“ од ковида. Дошла унука из школе и пита ме што ми је око отечено (скоро скроз затворено).

Иначе шта ће на њиви, ако му није добро? Ако је то аргумент, што су некоме очи као да је трљао луком...шта то говори?

ПС

Није ме напала курона, него сам мазао рану машћу Дидермал. Како су то малко опаке супстанце, нисам испрао добро и ту се мало помешао неки шампон за одржавање хигијене (односно неки „отровчићи“ у њему) и око је реаговало на ту гадну мешавину. До увече сам оздравио од „короне“...

Znam, zato sam i napisao cija je ovo propaganda bila, sa tim da i ovi drugi nisu kokali svabe kao sto je prikazano u seriji, nego su vise bili okrenuti na obavjestajni rad.
Ма јок није то била пропаганда. Отписани су побили бар 3 дивизије Немеца...а у стварности, за цео рат историчари су сигурни да је убијен један немачки војник у Београду, а за другог се још споре...

Међутим, негде у приморским отоцима патлиџани причају своје лажне приче ("сведоци и учесници" невиђене борбе против окупатора и сарадње са савезницима) и човек каже како су спасили два савезничка пилота...али спикер тужним гласом саопштава како је овај спасилац пилота изгубио цедуљу са именима...је'оте, као да се ради о попису 2 конзерве сардине...докле иду лажи патлиџана...

Poslednja izmena:
Ма не треба хвала:)...али сада иду и корона-зомбији по њивама и сеју курону...по вакцинисанима (кол'ко знам зомбији имају закрвављене очи).

А има и зомби - вучкових ликова који сада на форуму трже да им неко баци сендвичић (знате на ког генија мислим) јер ефикасно јуре неистомишљенике (тачније речено, оне који се нису уцврцали од куроне, као што они јесу).

Poslednja izmena:
Покојни Владета Јеротић је имуни систем дефинисао нешто као "психо-неуро-ендокрино имуни систем". Некима је тај имуни систем озбиљно компромитован, посебно она "психо" компонента и зато вас све молим да имамо разумевања за то јер није болес' само оно што боли.

Ма не треба хвала:)...али сада иду и корона-зомбији по њивама и сеју курону...по вакцинисанима (кол'ко знам зомбији имају закрвављене очи).

А има и зомби - вучкових ликова који сада на форуму трже да им неко баци сендвичић (знате на ког генија мислим) јер ефикасно јуре неистомишљенике (тачније речено, оне који се нису уцврцали од куроне, као што они јесу).
Evo puni mi dzepivi para od vucka, sve ispadaju po putu.Soba puna sendvica.Bas sam plasljiv decko po prirodi.

Evo nekih novosti vezanih za Ivermektin.

Cela je situacija tragična, nemojte se lečiti sami kod kuće, posavetujete se sa lekarom ako imate problema.
Nisam bas najbolje razumeo... umrla nakon sto je primila ivermektin ili zato sto nije ...

Ne ubija covjeka virus vec bakterije , upala pluca uzrokovano bakterijama a sve je posledica kovida , odnosno virusi obore imuni sistem , kao sto ne ubija ni HIV vec bakterije koje zive u covjeku i na covjeku i kad padne imuni sistem ubijaju domacina.

Prva faza infekcija kovidom moze biti cak i jako blaga ako ne mirujes moze zavrsiti upalom pluca i bolnickim ljecenjem , kao kod mene prosle godine. A upalu lijece antibioticima.
Sve se slažem sa tobom iako sam završio vozački u Čapljini.
Reci ti meni zašto su onda u početku nekoliko protokola slali kući ljude .....pijte puno čaja,C,D vitamin i paracetamol???I onda kriva korona!!!!! Pa naravno kad je replikacija virus eksplodirala i posle ljudi završili sa rastureni plućima na kiseoniku, respiratoru ili na žalost na groblju.

Zato sto nisu znali nista ko ovce, ni gde biju.Ni ko radi ni sta radi.Radili i ginekolozi, zubari...

Zato sto nije imalo ni dovljno mesta, kako koga procene.Kad zagusti onda ga prime kad neko odapne.

Nazad
Vrh