Ivermektin kao lek protiv korone

Niko se nije potrudio da da odgovor. Mnogi smatraju da svi koi nisu vakcinisani da su anti vakseri ali to je marketinška teorija. Pravi anti vakseri su oni koi se nisu VAKCINISALI i Koi i druge nagovaraju da se ne vakcinišu, i u suštini su protiv svake vakcine i vakcinisanja.
Ваљда нико није сматрао за сходно да то учини. Тиме што пишеш да анти-ваксери нису сви они који се нису вакцинисали, заиста ниси открио Америку - на овом свету је ретко која група хомогена, па чак и када је малобројна, а да не помињем тако велике групе из планетарне препирке поводом короне.

Драле, је л' стање стабилно?
Слабо кући сам до уторка ноћ све ок, е инда крећу муке танталове температура дивља. Јутрос успем да је оборим али ево сада ми је 40. Једна докторица на Бетанији рекла мојој супрузи да мешам бруфен и фебрицет. Значи једном пијем бруфен , а други пут фебрицет па сада ево експериментишем. Јебе ме кашаљ неки секрет, а немогу да га искашљем.

Recimo da verujem dobrim delom
Meni samo nije jasno ko koga prsce ,nas i Ruse predpostavljam Amerikanci ,Kineze isto a ko prsce Ameriku ,Nemacku ,Francusku....?
Gde slete ti piloti sto po zadatku prscu kojekakvim otrovima, koji vazduh oni udisu ,imaju li na planeti decu i porodice ili su ih izmestili na sigurnije mesto?
Ti sto daju naloge za prskanje izlaze li napolje i koji vazduh oni disu ili imaju neki svoj preciscen pakovan u kesicama samo za njih?

Имаш случајно оксиметар у кући? Неки другари су га пазарили по апотекама, па док су имали корону, свако мало контролисали засићеност крви кисеоником, да реагују и јаве се лекару пре него се квалификују за респиратор.

Ovo rasprava moze ici beskonacno, uvek ce se naci neko pametan, ja samo mogu da kazem svakom ko mi preporuci vakcinu da se nosi u tri picke materine, samo to, znaci ne diram nikog, bolestan neidem nikada od kuce, samo lud covek moze ici po kaficima i prodavnicama ako je zarazen ili sumnja u to,ako je prica o vakcini tacna a to je da mozes imati virus i preneti ga sa ili bez simptoma onda lako dolazimo do zakljucka ko je opasan po ljude.Ne zelim nikako da uticem na druge ljude samo zelim da postujemo jedni druge, ja sam imao iskustvo sa koronom, celo moje selo je proslo kroz to i od tog uzorka mogu reci, da su dobro prosli.Vakcinacija je obavezna u Srbiji to je cinjenica, ja nisam zaposlen, trenutno nemogu da me nateraju ali ljudi koji rade u mnogim firmama, prosto su ucenjeni ili vakcina ili posao, kako ce ugostitelj da radi posle 20h ako mu je osoblje nevakcinisno? Licno poznajem ljude, devojke, zene koji bukvalno placu jer moraju da urade nesto sto ne zele ili ostaju na ulici!? Dokle bre vise? Pa Sasa Borojevic je posle prve doze pokazao papir da ce biti najmanje pet i evo, bice pet i vise.Moramo postovati jedni druge, nemojmo dozvoliti da nas piodeli razlicito misljnje jer svako ima svoj razlog.Ja sam protiv ovakve vakcinacije a ne protiv vakcine, naravno verujem sebi i necu da je primam, znam da to nije spas za mene jer imam bogato iskustvo, ko veruje drugacije tako neka radi ali bez uvreda na tudj racun.

Sto te devojke i zene ne napuste poso? Nijedan poso nije vredan stresa, ima i drugih poslova.

Kako cete proci zavisi od imuniteta i koja kolicina virusa pokupite.Ako se neko nakaslje na vas ima koronu naravno da se prolazi gore.

Инспектор за рад? Кад пријавиш мора да иде по службеној дужности. Или можда још боље адвокат. Има их код мене у околини послодавци су хтели да им дају отказе али после мало распитивања не дирају их.

Тиме што пишеш да анти-ваксери нису сви они који се нису вакцинисали, заиста ниси открио Америку

Druže meni su mnogi rekli da sam anti vakser jer nisam primio ovu vakcinu. Mediji imaju ogroman uticaj po tom pitanju jer upravo oni prave tu polarizaciju i dele građane na nakcinisane i ANTIVAKSERE. Pa onda bi mogli da se delimo na mesojede i vegetarijance, vegane.

Имаш случајно оксиметар у кући? Неки другари су га пазарили по апотекама, па док су имали корону, свако мало контролисали засићеност крви кисеоником, да реагују и јаве се лекару пре него се квалификују за респиратор.
Немам али има шема са дисањем да се вежба и онда пуниш плућа кисеоником. Удишеш на нос, а издах на уста веруј ми кисеоник скочи после пар добрих удисаја.

Sto te devojke i zene ne napuste poso? Nijedan poso nije vredan stresa, ima i drugih poslova.

Kako cete proci zavisi od imuniteta i koja kolicina virusa pokupite.Ako se neko nakaslje na vas ima koronu naravno da se prolazi gore.
Pa evo moja zena je primila vakcinu da nebi placala test uvek kada ima tri neradna dana, zar je trebalo da bira da izgubi posao ili da se vakcinise? Mi nismo u mogucnosti da priustimo sebi takav luksuz, znaci rizikujes zivot u svakom smislu.Ne zelim da pisem na tu temu sta sve znam i sta mi se deslilo.Da bi nekog razumeo moras biti u njegovoj kozi.

Meni samo nije jasno ko koga prsce ,nas i Ruse predpostavljam Amerikanci ,Kineze isto a ko prsce Ameriku ,Nemacku ,Francusku....?
Gde slete ti piloti sto po zadatku prscu kojekakvim otrovima, koji vazduh oni udisu ,imaju li na planeti decu i porodice ili su ih izmestili na sigurnije mesto?
Ti sto daju naloge za prskanje izlaze li napolje i koji vazduh oni disu ili imaju neki svoj preciscen pakovan u kesicama samo za njih?
Ne treba niko da prsce iz vazduha dovoljno je sto ni jedna fabrika u Srbiji nema filter a ni jedna privatna kotlarnica a smrtonosnih supstanci kolko hoces a cela Srbija i vocari i povrtari i ratari koriste najace bojne otrove i totale kod nas je u SD u 2019 godini 7000 ljudi obolelo od raznih oblika kancera a to je samo u 2019 toj .Nego da ne bi ispalo kako jedan dobar deo naroda masta i fantazira namece se pitanje A ODAKLE KORONA ❓ I BILA PUSTENA SA ZEMLJE ILI IZ VAZDUHA VELIKE RAZLIKE NEMA ALI SAMA OD SEBE SE SIGURNO NIJE STVORILA🆘

Nazad
Vrh