Ovo rasprava moze ici beskonacno, uvek ce se naci neko pametan, ja samo mogu da kazem svakom ko mi preporuci vakcinu da se nosi u tri picke materine, samo to, znaci ne diram nikog, bolestan neidem nikada od kuce, samo lud covek moze ici po kaficima i prodavnicama ako je zarazen ili sumnja u to,ako je prica o vakcini tacna a to je da mozes imati virus i preneti ga sa ili bez simptoma onda lako dolazimo do zakljucka ko je opasan po ljude.Ne zelim nikako da uticem na druge ljude samo zelim da postujemo jedni druge, ja sam imao iskustvo sa koronom, celo moje selo je proslo kroz to i od tog uzorka mogu reci, da su dobro prosli.Vakcinacija je obavezna u Srbiji to je cinjenica, ja nisam zaposlen, trenutno nemogu da me nateraju ali ljudi koji rade u mnogim firmama, prosto su ucenjeni ili vakcina ili posao, kako ce ugostitelj da radi posle 20h ako mu je osoblje nevakcinisno? Licno poznajem ljude, devojke, zene koji bukvalno placu jer moraju da urade nesto sto ne zele ili ostaju na ulici!? Dokle bre vise? Pa Sasa Borojevic je posle prve doze pokazao papir da ce biti najmanje pet i evo, bice pet i vise.Moramo postovati jedni druge, nemojmo dozvoliti da nas piodeli razlicito misljnje jer svako ima svoj razlog.Ja sam protiv ovakve vakcinacije a ne protiv vakcine, naravno verujem sebi i necu da je primam, znam da to nije spas za mene jer imam bogato iskustvo, ko veruje drugacije tako neka radi ali bez uvreda na tudj racun.