Ivermektin kao lek protiv korone

Zapad nam radi ovo ili ono. Sta ili ko je to zapad? Koliko sam obavesten i kod njih se ovo ili cak jos gore dogadja.

Čitam delove ovih prepiski o kontroli društva i ljudi.Setim se da sam odgledao neki film gde jedna grupa ljudi kontroliše celo društvo .Koliko se sećam svi su živeli pod komandom,sve je bilo pokriveno kamerama ,imali su čipove ........ .Mislim da je Švarceneger igrao glavnu ulogu.
Film se zvao Trkač.
Godina je 2019. svetska ekonomija je doživela kolaps i nastupilo je totalitarno društvo. SAD su zatvorile svoje granice i postale vojno-policijska država koja ograničava slobode i cenzurira sve oblike društvene interakcije. Usprkos strogom režimu, mali broj revolucionara pokušava da se bori protiv opresije u zemlji. Vlada ima potpunu kontrolu nad medijima, a žeđ društva za slobodom pokušava da se utaži okrutnom zabavom, odnosno „gejm šouom“ u kojem učestvuju osuđeni kriminalci. Smrtonosna igra se zove "Trkač" i još je niko nije preživeo. Za vreme mirnoga građanskog protesta, Benu Ričardsu (Arnold Švarceneger) naređeno je da otvori paljbu na građane, ali on odbija poslušnost. Bez obzira na Benovo ignorisanje direktnog naređenja, napad je izveden i stotinu nevinih civila umire. Benu je podmetnuta krivica za masakr i on završava u zatvoru. Pokušava da pobegne, ali je ponovo uhvaćen i završava kao protagonist popularnog i sadističkog televizijskog šoua.

Da, gledao sam taj film...
Ima jos dosta filmova sa slicnom tematikom gde se protivnici nametnutih stvari skrivaju po podzemnim sklonistima od vladinih snaga i dela ljudi koji ih progone jer ih ovi ugrozavaju....

Jel neko ovde postavio odlican kratki film o tome kako je neki lik bio dugo na robiji i kad se vratio sve se promijenilo , npr kad opsujes cuju te i odma na zvucniku objave da si dobio kaznu itd ? Koji je ?

Ако мислимо на исти филм није на робији већ на неком егзотичном острву. Добитник неке награде. Сваки прекршај се снима, процесуира и кажњава у реалном времену. Једино немају камере у тоалетима и тамо могу да причају слободно.

Evo novosti vezanih za Ivermektin.

Nemojte se sami lečiti na osnovu onoga što pročitate na internetu, posavetujte se sa lekarima kako da se lečite.

Ma pusti ih neka se kljukaju.Vole ljudi svasta da probaju.

Vakcina je stetna, konjski lek nije!!!

Alkohol nije, cigare nisu, razne namirnice pune soli, secera, aditiva ...

Vakcina je najveci problem drustva, mi smo ovce sto se spricamo_Oni su pametni.

Ако мислимо на исти филм није на робији већ на неком егзотичном острву. Добитник неке награде. Сваки прекршај се снима, процесуира и кажњава у реалном времену. Једино немају камере у тоалетима и тамо могу да причају слободно.
Da to. Ima li ko link ?

Tenzija je gusta izmedju mene i Batuta, da moze da se sece ko krempita…

3b6f2e98199a49b25cf8c5d83ae1bb46.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

Mirkoni moram da te razocaram, te poruke salje server i vuce iz baze podataka.Verovatno nemaju opciju citanja tvoje poruke, cak se mozda i ne belzi tamo u bazi.Verovatno si dzabe kuckao.

Nazad
Vrh