Ivermektin kao lek protiv korone

Slušam hrvatski dnevnik i evo šta su smislili.
Građani imate izbor . Onaj ko hoće na posao mora imati kovid potvrdu a ona se dobija, dva puta sedmično testiranje ili cjepljenje.
Sve je na dobrovoljnoj bazi.

Ne živim u Hr. Žena gledala neku emisiju pa TV ostao na hrt.
Fale se kako su neki došli da se vakcinišu iako su protiv toga.
Pritisak je veliki jer ostati bez posla nije mala stvar.
Ni to nije problem već licemjerje da ih ucjene a moraju potpisati da se dobrovoljno cijepe.

Sve je ovo jedna velika vojna vežba u kojoj se celo čovečanstvo uči da sluša komande. Pa kada se tako izdresira pardon navežba lako je njime manipulisati. A strah igra veoma veliku ulogu u svemu ovome. Pristaće ljudi i na kvartalno vakcinisanje samo da ne bi bili izopšteni iz društva i prozivani anti vakserima bez obzira na sve moguće posledice. I dok jednom ne smrkne brugom ne svane a pojedinci zgrću pare i diktiraju nam kako da živimo. Ko je spreman na takav život alal mu samo se pitam da li je to život?

Glavna parola je da je to za dobrobit društva.
Postavili su kamere po ulicama, na radnom mjestu, naveli nas da je postavimo u svojoj kući a oni je mogu uključiti kad god požele, nosimo potencijalni prisluškivač u džepu, omogućili besplatno da im kažemo šta radimo i kako izgledamo, sva plaćanja idu preko banke, gledaju nas iz svemira i da dalje ne nabrajam.
Apsolutna kontrola nad našim životom.

Potpuna kontrola života.Ali iće ovo još dalje i to vrlo brzo. Mnogi će biti optuženi da rade ili se ponašaju tako da ugrožavaju većinu na ovaj ili onaj način pa će im biti zaprećeno ili će snositi posledice. Danas ti ograničavaju kretanje a sutra kupovinu hleba pa ti bato biraj. A sve je to tobože u interesu čovečanstva.

Dok se vratim kuci iz kafane napisacu nesto zanimljivo dokle ide ovo sto frkani rece a pricao mi rodjak , mladji covjek , rodjen i zivi u Njemackoj sta se tamo desava.

Sada se svi brinu o kontroli kretanja, prisluskivanju ko da ste agenti.

Imam nekoliko pitanja za vas sto vas "prate".
Al koristite drustvene mreze, kacite fotke na net?
Koristite aplikacije na telefonima?
Koristite pretrazivace?

Svi su bitni, i svi se kontrolisu.Evo neka me prate kada pisam u ataru, to je veliki dogadjaj.

Pa jos kad su zuti bili dobili papir u skoli da popunjavamo ko mi je baba, deda dal je neko robijao... Pretili, kao necete dobiti diplomu i slicne gluposti.

To kad neko mijenja pjetlu vodu i nije neki događaj ali ovdje ljudi ostaju bez posla.
Sindikati su zakazali. Imaju svoje timove advokata koji bi zmorali znati šta je po zakonu a šta nije, a oni ćute.
Oni koji vode sindikat mogu imati svoje mišljenje ali moraju zastupati interese radnika koje predstavljaju.
Moraju reći da to tako mora biti jer je po zakonu ili ako nije po zakonu da će štititi one koji to odbijaju.
Zakoni mogu biti i dobri i loši ali se moraju poštovati jer nam prijeti anarhija.

Prica mi rodjak . U Njemackoj su popularni neki uredjaji , zovu se Alexa . Pogotovo kod mladjih ljudi . Mozda ima pokoji i ovde , ali tamo je masovno . Na videu se vidi kako izgleda . Postavi se u kuci na stol . Povezemo ga sa svim uredjajima sa kojima je moguce u kuci . Telefonima , kompjuterima , a ako je novija gradnja moze sa svjetlima , klimom , kupatilom, autom ,friziderom,...
Kad kazes Aleksa uradi to i to ,... npr podsjeti me sutra u 10 da zovem covjeka , probudi me u 7 , pojacaj klimu , prebaci ovu pjesmu sa radia u auto , itd,itd ..
Medjutim posto se radi o prepoznavanju rijeci , postoji centar u kom rade mladi ljudi , masa njih , sjede i slusaju kad je nerazumljiva naredba , ukucaju i onda ta Aleksa uci ,...
Radi se o tome da oni fakticki slusaju skoro cijeli dan sve zvukove iz necijih kuca , kako kad i kako koje ,..??
I sad druze se oni , sjede u kaficu i dvoje od njih rade u tom centru i ispricali kako slusaju sve , a ovaj rodjak pita tog nekog cetvrtog , jesi normalan , sta ce ti to u kuci , da te neko slusa , a ovaj kaze , sta ima veze , nemam sta da krijem . ...

Taj sistem da Aleksa uči, već odavno funkcioniše. I kod nas, naravno preko neta, ljudi mogu da rade te poslove.
U moru običnih podataka koji ljudi nemaju razloga kriti se nađu i oni koje ljudi govore samo u povjerenju vlastite kuće. Ti programi prepoznaju odgovarajuće riječi ali i kontekst u kojem je to izgovoreno. To se bilježi i prodaje kao sva ostala roba. Gdje je tu privatnost? Korporacije se štite poslovnom tajnom a običan čovjek ne smije imati nikakvu tajnu.
Zašto bi neko trebao znati dali sam ja bolestan? Zovu me u neki hotel da prisustvujem nekom predavanju u vezi neke bolesti. Ja nikakve veze sa medicinom nemam i ne mogu nabrojati 3-4 lijeka a da znam za šta se koriste. E oni uzmu telefonski imenik i gledaju godinu rođenja. Taj se uklapa. Pozvaćemo ga i onda mu objasniti kako je on bolestan i baš imaju lijek koji meni treba. Ako ništa drugo a ono kao preventiva.
Kada bi im Aleksa rekao šta me boli nebi se više mogao riješiti reklama, poziva a i kućnih posjeta. Ako je nešto ozbiljnije niko me neće zaposliti jer je vjerovatno da ću na bolovanje. Ovo su samo primjeri i vrh ledenog brijega od onog šta oni mogu iščitati iz tih podataka. Ne tvrdim da to rade, osim mog iskustva, ali idu u tom pravcu.
Nekad je bila Deniza. Sad tih umjetnih inteligencija koje nadziru ima i previše.
Snowden je mala maca i zastario lik.

Medjutim posto se radi o prepoznavanju rijeci , postoji centar u kom rade mladi ljudi , masa njih , sjede i slusaju kad je nerazumljiva naredba , ukucaju i onda ta Aleksa uci ,...
Radi se o tome da oni fakticki slusaju skoro cijeli dan sve zvukove iz necijih kuca , kako kad i kako koje ,..??
:haha:

No comment

Glavna parola je da je to za dobrobit društva.
Postavili su kamere po ulicama, na radnom mjestu, naveli nas da je postavimo u svojoj kući a oni je mogu uključiti kad god požele, nosimo potencijalni prisluškivač u džepu, omogućili besplatno da im kažemo šta radimo i kako izgledamo, sva plaćanja idu preko banke, gledaju nas iz svemira i da dalje ne nabrajam.
Apsolutna kontrola nad našim životom.
Nemam tviter ,nemam facebook, nemam instagram, nemam tetovazu ,nemam racun u banci u firmi sam jedini koji radi na crno 90 tih godina sam radio po zapadnim firmama na lazna ovlascenja godinama koja sam odradio bolje od originala .Tada je bio fax nije bilo kompijutera umrezenih kao danas a ziveci u Srbiji sam naucio da je sve laz i prevara .Sad je doslo neko novo vreme gde je sve umrezeno ,praceno iskontrolisano do savrsenstva a ucene su sastavni deo predstave i kontrole stanovnistva i sve ove novotarije su uticale da se mentalitet naroda promeni za 360 stepeni i sve ono sto nas je krasilo vise nas ne krasi i mozda se ovakvim nacinom dobija na polju finansija ili nekih poslovnih uspeha ,karijera ali se perfidno oduzima SLOBODA .Tesko je u zivotu sklopiti sve kockice i dok cela drzava izumire velikom brzinom bela kuga radi kao nikad mi smo preokupirani nekim prividnim zapadnim vrednostima I IZGLEDA DA SMO SKRENULI SA PUTA ISTINE U NEKO ZIVO BLATO i bojim se cemo iz ovog gliba tesko izaci :nono:
Vise je entuzijazma bilo u ljudima 90 tih godina kada smo bili u cabru ali smo svi bili puni optimizma i neke energije da guramo napred. Ovo danas je kao fatamorgana kao nesto se dogadja a u stvari tapkamo u mestu i vracamo se unazad MI SMO KOLONIJA ZAPADA kao one jadne Africke drzavice radi se danonocno za golo prezivljavanje svi su u bunaru kod zelenasa A I SAD SA OVIM VAKCINAMA MORAJU OVE NASE MARIONETE DA PRITISKAJU PO NALOGU ZAPADA I DA UPIRU DANONOCNO PO MEDIJIMA i uvek mi u glavi jedan drug koji je 90 tih hteo da ide na Novi Zeland da cuva ovce i na moje pitanje A STO IH NE CUVAS OVDE NA ZLATIBORU ILI GOLIJI :ideja:on rece NE NE OVDE NIKAKO STO DALJE ODAVDE TO BOLJE VERUJ MI::sretan pecaros::
Sto se tice VAKCINACIJE da li je ona delotvorna ili ne vreme ce pokazati BRZE ZAKLJUCKE NECEMO DONOSITI A NECEMO NI PRENOSITI STA JE NEKO REKAO NA TELEVIZORU ❓To sta su rekli na televizoru je bilo merodavno posle 2 svetskog rata kada je stigla struja A I DANAS JE NAZALOST 🆘 ALI MALO MANJE Prilikom narucivanja sadnog materijala iz opstine Trstenik mnogi lakoverni gradjani odmah poskoce i uskliknu sa ljubavlju da je sadni materijal vrhunski i zahvaljuju se rasadnicaru galantno i cak mu rade i preporuku PREPORUCUJU GA DRUGIMA A UOPSTE NE ZNAJU STA SU POSADILI I STA CE DA NIKNE ::vadjenje_repe::❓Zato OPTIMIZAM DA on mora uvek da bude prisutan ZELJA DA i zelja li STO SE TICE ZAKLJUCAKA TU MORAMO BITI MALO OBAZRIVIJI I PERFIDNIJI I NE SMEMO NIKOME DA VERUJEMO SVE DOK SE NE DOKAZE SUPROTNO :cao:

Čitam delove ovih prepiski o kontroli društva i ljudi.Setim se da sam odgledao neki film gde jedna grupa ljudi kontroliše celo društvo .Koliko se sećam svi su živeli pod komandom,sve je bilo pokriveno kamerama ,imali su čipove ........ .Mislim da je Švarceneger igrao glavnu ulogu.

Nazad
Vrh