Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Recimo da verujem dobrim delomJel stvarno verujes u ovo sto si napisao?????
Medjutim posto se radi o prepoznavanju rijeci , postoji centar u kom rade mladi ljudi , masa njih , sjede i slusaju kad je nerazumljiva naredba , ukucaju i onda ta Aleksa uci ,...
Radi se o tome da oni fakticki slusaju skoro cijeli dan sve zvukove iz necijih kuca , kako kad i kako koje ,..??
Nemam tviter ,nemam facebook, nemam instagram, nemam tetovazu ,nemam racun u banci u firmi sam jedini koji radi na crno 90 tih godina sam radio po zapadnim firmama na lazna ovlascenja godinama koja sam odradio bolje od originala .Tada je bio fax nije bilo kompijutera umrezenih kao danas a ziveci u Srbiji sam naucio da je sve laz i prevara .Sad je doslo neko novo vreme gde je sve umrezeno ,praceno iskontrolisano do savrsenstva a ucene su sastavni deo predstave i kontrole stanovnistva i sve ove novotarije su uticale da se mentalitet naroda promeni za 360 stepeni i sve ono sto nas je krasilo vise nas ne krasi i mozda se ovakvim nacinom dobija na polju finansija ili nekih poslovnih uspeha ,karijera ali se perfidno oduzima SLOBODA .Tesko je u zivotu sklopiti sve kockice i dok cela drzava izumire velikom brzinom bela kuga radi kao nikad mi smo preokupirani nekim prividnim zapadnim vrednostima I IZGLEDA DA SMO SKRENULI SA PUTA ISTINE U NEKO ZIVO BLATO i bojim se cemo iz ovog gliba tesko izaciGlavna parola je da je to za dobrobit društva.
Postavili su kamere po ulicama, na radnom mjestu, naveli nas da je postavimo u svojoj kući a oni je mogu uključiti kad god požele, nosimo potencijalni prisluškivač u džepu, omogućili besplatno da im kažemo šta radimo i kako izgledamo, sva plaćanja idu preko banke, gledaju nas iz svemira i da dalje ne nabrajam.
Apsolutna kontrola nad našim životom.