Ivermektin kao lek protiv korone

Tenzija je gusta izmedju mene i Batuta, da moze da se sece ko krempita…

3b6f2e98199a49b25cf8c5d83ae1bb46.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk
E neka si mu i reko.

@ Mirkoni

Bas ste vickasti.Sala ti nije losa, ali da saljes serveru koji salje genericke poruke je glupost nevidjena.

Da bi se održala ova pandemija-moraju postojati nevakcinisani.Lako bi oni uveli obaveznu vakcinaciju iako je protivustavna ali bi sve izašlo na površinu o tome koliko štiti vakcina.Ovako oni sada počinju manipulacijom.Ne moraš da se vakcinišeš a ne možeš tamo i tamo.I naravno mogu da uvode polako,4-u,5-u....dozu i lepo zarađuju.Vakcinisani sada odlučuju o sudbini sveta.Ako i dalje budu protiv nevakcinisanih mi smo ga ugasili.Ovo je samo početak ispitivanja poslušnosti.I Vas će to čekati jer će vam se oči otvoriti-samo da ne bude kasno.U međuvremenu smanjuju populaciju jer umiru nelečeni od drugih bolesti koje su 10 puta smrtonosnije od covida.
Nije mi jasan smisao SMS.U jednoj pišu da nas čeka vakcina u DZ i da nije potrebno zakazivanje i na fin način napisali da su nevakcinisani neodgovorni.U drugoj piše da se šalje SMS na broj....da bi dobili svoj termin.I kao kruna svega imate SMS sa brojem...gde dolaze kući da vakcinišu.
Ovo da dolaze kući mi se najviše sviđa jer bi moglo nešto da se smućka a da su vuci siti i koze na broju.A i podseća me na izbore.

Зоки, не бих хтео да почнем да звучим као наш форумску маг теорија завере и заличи да сам почео да резонујем као он, ал' да л' си ти догурао до фазе ценкања око вакцине?

Мислим, знаш оне фазе када будеш суочен са лошом дијагнозом: порицање, љутња, ценкање, потиштеност и на крају прихватање.

Да видим да се распитам овде има л' ко неке пријатеље или пријатеље пријатеља у вашем дому здравља, да ти среди вакцину са "кућном доставом"?

;)

Nazad
Vrh