Ivermektin kao lek protiv korone

Мени је најбизарнији био неки турски кувар који кува не велико и током процеса нон стоп гледа у камеру, али ово је.... виши ниво. :)

Aj sad kad palamudimo vec mjesecima, aj da napisemo sta bismo uradili (ili nista), kad bi se nas pitalo , i to na svjetskom nivou . Ajmo malo kreativnosti . Tolko je vec dosta vremena proslo , a ovde se vidi da svi znamo sve. Evo ja cu prvi .
Da se mene pita ....
Najavio bi jednu ogromnu sveobuhvatnu svjetsku akciju , sa rokom da se pipremi . Evo npr za maj,jun 2022. Zdravstvo da se maksimalno pripremi za maj,jun,jul za ogromni dotok pacijenata . Za april bi da se uradi najveca moguca kampanja vakcinacije , ko hoce , kome prva kome peta vakcina, nije bitno . Onda maj , kontra mjere , ne zabrana kretanja za tzv antivaksere nego za vakcinisane , preporuka da se ne krece ko nece , ko hoce ,bujrum
Za tzv antivaksere , potpuna sloboda i sto vise okupljanja bez maski , ako hoce . Tako bi mooozda u avg,sept moglo doci do izumiranja virusa .
Ja bih to jednostavnije odradio..
Zabranio bi zaprasivanje iz vazduha i kraj

Aj sad kad palamudimo vec mjesecima, aj da napisemo sta bismo uradili (ili nista), kad bi se nas pitalo , i to na svjetskom nivou . Ajmo malo kreativnosti . Tolko je vec dosta vremena proslo , a ovde se vidi da svi znamo sve. Evo ja cu prvi .
Da se mene pita ....
Najavio bi jednu ogromnu sveobuhvatnu svjetsku akciju , sa rokom da se pipremi . Evo npr za maj,jun 2022. Zdravstvo da se maksimalno pripremi za maj,jun,jul za ogromni dotok pacijenata . Za april bi da se uradi najveca moguca kampanja vakcinacije , ko hoce , kome prva kome peta vakcina, nije bitno . Onda maj , kontra mjere , ne zabrana kretanja za tzv antivaksere nego za vakcinisane , preporuka da se ne krece ko nece , ko hoce ,bujrum
Za tzv antivaksere , potpuna sloboda i sto vise okupljanja bez maski , ako hoce . Tako bi mooozda u avg,sept moglo doci do izumiranja virusa .
ZAMOLIO BI MODERATORA DOBRICANINA A AKO ON TRENUTNO NIJE PRISUTAN MOZE I GOSPODIN MATIC DA RAZORUZAJU PODHITNO OVOG COVEKA STO JE IZMAKAO KONTROLI I SIRI PANIKU PO NAUCNOM FORUMU I ZALUDJUJE SVE OKO SEBE .Covek je ladno umislio da je imunolog ili infektolog ili to ili ga je toliko zaplasila vladajuca vrhuska sa danonocnim sirenjem panike da se ja istinski pribojavam da sa ovih blizu 19 000 postova i slovima devetnaest hiljada postova sama pomisao na 19 000 stvara jezu podize dijafragmu i deluje veoma turbolentno na hipofizu .On bi o toliko lepih i poucnih tema na forumu samo pricao o umiranju i o raspiratorima o vakcinama i o teskim stanjima zarazenih koronasa .Dali su njegovi najblizi upoznati sa njegovim haoticnim delovanem po forumu ili je sve izmaklo kontroli ❓

Hteo bih nešto u vezi psihe.To ne treba nikome da bude tabu,Na svome primeru ću pisati.Znam da će me mnogi optuživati ali nekome možda i pomogne.
Kada sam saznao da imam rak i da sam preležao infarkt s nogu-sve se dešava u 2 dana.Nikada lekove nisam pio sem po neki aspirin i to mogu nabrojati na prste.Pored blokatora dobijam i bensedin od 10mg-dnevno.Imao sam sreće pa mi je jedna od sestara iz KCV iznela svoja iskustva i saznanja o bolesti koja me je snašla.Nakon operacije koja je trajala oko 3,5 sata-to je bio deo koji je najbolje prošao.Dolazi-prvi pogled u ogledalo i mislim da se nisam unervozio.Šta se u glavi dešava,ne znam ali su mi reči te sestre stalno u glavi-sve će to biti dobro itd.Nastaje 6 meseci kašljanja i borbe za dah. malo spavanja.Kontrole,na svaka 2 meseca.Kad dođe ta kontrola uhvati me kalvazija-stalno mislim da li će biti u sve u redu.Kada prođe-pada mi kamen i tako u krug.Tako 2 godine.
Dođe ta korona i ja više ne idem na kontrole.Da li to mozak registruje ili šta,mnogo sam smireniji nego isčekujući te kontrole.Stalno brojim dane.Ja danas pijem pola bensedina dnevno /2,5mg/ a desi se i da zaboravim.
Šta kroz glavu može da prođe i sve to mnogo utiče na ceo organizam.
Samo još da napomenem jer cela priča ne bi imala smisla.Na drugoj kontroli saznajem da je na tom odeljenju sada uveden psiholog koji priprema psihički pacijente za operaciju i ono što će se dešavati posle...
Razlog je veliko uvećanje-pokušaja samoubistava,na različite načine.Bilo je možda i kada sam ja bio ali kako se stvori neka gužva odmah nas teraju u sobe.
Možda nekom,bude smešno a možda nekom /da ne da Bog/ pomogne u nekoj situaciji-kada si nemoćan a moraš gurati dalje.Poštujem mišljenje i jednih i drugih

Evo nekih novosti o Ivermektin, i dalje preporučujem da se posavetuejte sa lekarima o lečenju i zdravstvenim problemima. Ne lečite se sami na osnovu preporuka sa interneta.

Evo nekih novosti o Ivermektin, i dalje preporučujem da se posavetuejte sa lekarima o lečenju i zdravstvenim problemima. Ne lečite se sami na osnovu preporuka sa interneta.

Evo jedan malo ozbiljniji sajt od tog koga si ti postavio.......ja više verujem slobodnoj Evropi a ti kako hoćeš.....

Hteo bih nešto u vezi psihe.To ne treba nikome da bude tabu,Na svome primeru ću pisati.Znam da će me mnogi optuživati ali nekome možda i pomogne.
Kada sam saznao da imam rak i da sam preležao infarkt s nogu-sve se dešava u 2 dana.Nikada lekove nisam pio sem po neki aspirin i to mogu nabrojati na prste.Pored blokatora dobijam i bensedin od
Apsolutno se slažem sa tobom, psiha je jako bitna i treba se baviti sa njome u pripremi lecenja, tokom a i nakon lecenja. Kažem iz ličnog iskustva

Apsolutno se slažem sa tobom, psiha je jako bitna i treba se baviti sa njome u pripremi lecenja, tokom a i nakon lecenja. Kažem iz ličnog iskustva
I ja sam baš iz ličnog iskustva izneo u kraćem izlaganju.Ima mnogo gorih bolesti od moje.Stalno sam u sebi to ponavljao.I u vezi ove korone.Treba ipak sve gledati sa vedrije strane.Zato i napadam konstantno širenje panike radi nekog cilja.Mnogi ne veruju ali taj strah može da izazove pad imuniteta kod čoveka.Zato bi sve koji šire paniku trebali debelo kazniti ali na žalost to nije moguće,znamo već zašto.

Nazad
Vrh