Legendarni maser na youtube ! Nazalost , preminuo je.Да л' сам ја једини који је у ребусу како је Морнар нашао ове сумануте клипове?
Ја нисам ни знао да овако нешто постоји!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Legendarni maser na youtube ! Nazalost , preminuo je.Да л' сам ја једини који је у ребусу како је Морнар нашао ове сумануте клипове?
Ја нисам ни знао да овако нешто постоји!
Ukucaj samo asmr head massage. Imas bezbroj klipova na ovu foru i svakakvih ludosti.Мени је најбизарнији био неки турски кувар који кува не велико и током процеса нон стоп гледа у камеру, али ово је.... виши ниво.
Vozio legendarnu poniku bickilu nizbrdo i muda mu zaplela u pedale , a on jos i nagazi kontru. Siroma mucio se par dana. Kazu da su mu davali i cudesni Ivermektin ne bi li ga spasili ,ali na kraju je samo umro cist od glista.Od korone?
Ja bih to jednostavnije odradio..Aj sad kad palamudimo vec mjesecima, aj da napisemo sta bismo uradili (ili nista), kad bi se nas pitalo , i to na svjetskom nivou . Ajmo malo kreativnosti . Tolko je vec dosta vremena proslo , a ovde se vidi da svi znamo sve. Evo ja cu prvi .
Da se mene pita ....
Najavio bi jednu ogromnu sveobuhvatnu svjetsku akciju , sa rokom da se pipremi . Evo npr za maj,jun 2022. Zdravstvo da se maksimalno pripremi za maj,jun,jul za ogromni dotok pacijenata . Za april bi da se uradi najveca moguca kampanja vakcinacije , ko hoce , kome prva kome peta vakcina, nije bitno . Onda maj , kontra mjere , ne zabrana kretanja za tzv antivaksere nego za vakcinisane , preporuka da se ne krece ko nece , ko hoce ,bujrum
Za tzv antivaksere , potpuna sloboda i sto vise okupljanja bez maski , ako hoce . Tako bi mooozda u avg,sept moglo doci do izumiranja virusa .
ZAMOLIO BI MODERATORA DOBRICANINA A AKO ON TRENUTNO NIJE PRISUTAN MOZE I GOSPODIN MATIC DA RAZORUZAJU PODHITNO OVOG COVEKA STO JE IZMAKAO KONTROLI I SIRI PANIKU PO NAUCNOM FORUMU I ZALUDJUJE SVE OKO SEBE .Covek je ladno umislio da je imunolog ili infektolog ili to ili ga je toliko zaplasila vladajuca vrhuska sa danonocnim sirenjem panike da se ja istinski pribojavam da sa ovih blizu 19 000 postova i slovima devetnaest hiljada postova sama pomisao na 19 000 stvara jezu podize dijafragmu i deluje veoma turbolentno na hipofizu .On bi o toliko lepih i poucnih tema na forumu samo pricao o umiranju i o raspiratorima o vakcinama i o teskim stanjima zarazenih koronasa .Dali su njegovi najblizi upoznati sa njegovim haoticnim delovanem po forumu ili je sve izmaklo kontroliAj sad kad palamudimo vec mjesecima, aj da napisemo sta bismo uradili (ili nista), kad bi se nas pitalo , i to na svjetskom nivou . Ajmo malo kreativnosti . Tolko je vec dosta vremena proslo , a ovde se vidi da svi znamo sve. Evo ja cu prvi .
Da se mene pita ....
Najavio bi jednu ogromnu sveobuhvatnu svjetsku akciju , sa rokom da se pipremi . Evo npr za maj,jun 2022. Zdravstvo da se maksimalno pripremi za maj,jun,jul za ogromni dotok pacijenata . Za april bi da se uradi najveca moguca kampanja vakcinacije , ko hoce , kome prva kome peta vakcina, nije bitno . Onda maj , kontra mjere , ne zabrana kretanja za tzv antivaksere nego za vakcinisane , preporuka da se ne krece ko nece , ko hoce ,bujrum
Za tzv antivaksere , potpuna sloboda i sto vise okupljanja bez maski , ako hoce . Tako bi mooozda u avg,sept moglo doci do izumiranja virusa .
Ne uvlaci se drugu Momi bljutavo izgledaPusti Momo labuda.
Hvala ti druze Momo nisam to zasluzio .Razocarao si me i kao covek i kao komunistaMislio sam da ne komentarisem , jer rijetko i procitam sta pises , al ne pominji najblize majmune sizofreni .
Bljutavo je tvoje pisanje.Ne uvlaci se drugu Momi bljutavo izgleda
Evo jedan malo ozbiljniji sajt od tog koga si ti postavio.......ja više verujem slobodnoj Evropi a ti kako hoćeš.....Evo nekih novosti o Ivermektin, i dalje preporučujem da se posavetuejte sa lekarima o lečenju i zdravstvenim problemima. Ne lečite se sami na osnovu preporuka sa interneta.
Indija nije uvrstila ivermektin u listu esencijalnih ljekova - Raskrinkavanje
Dežurni dezinformator i teoretičar zavjere Saša Borojević još jednom je, koristeći društvene mreže, pokušao da plasira netačne informacije o koronavirusu.www.raskrinkavanje.me
Apsolutno se slažem sa tobom, psiha je jako bitna i treba se baviti sa njome u pripremi lecenja, tokom a i nakon lecenja. Kažem iz ličnog iskustvaHteo bih nešto u vezi psihe.To ne treba nikome da bude tabu,Na svome primeru ću pisati.Znam da će me mnogi optuživati ali nekome možda i pomogne.
Kada sam saznao da imam rak i da sam preležao infarkt s nogu-sve se dešava u 2 dana.Nikada lekove nisam pio sem po neki aspirin i to mogu nabrojati na prste.Pored blokatora dobijam i bensedin od
I ja sam baš iz ličnog iskustva izneo u kraćem izlaganju.Ima mnogo gorih bolesti od moje.Stalno sam u sebi to ponavljao.I u vezi ove korone.Treba ipak sve gledati sa vedrije strane.Zato i napadam konstantno širenje panike radi nekog cilja.Mnogi ne veruju ali taj strah može da izazove pad imuniteta kod čoveka.Zato bi sve koji šire paniku trebali debelo kazniti ali na žalost to nije moguće,znamo već zašto.Apsolutno se slažem sa tobom, psiha je jako bitna i treba se baviti sa njome u pripremi lecenja, tokom a i nakon lecenja. Kažem iz ličnog iskustva
Jel stvarno verujes u ovo sto si napisao?????Ja bih to jednostavnije odradio..
Zabranio bi zaprasivanje iz vazduha i kraj
Sta u ovom clanku od slobodne evrope ima o ivermektinu.Evo jedan malo ozbiljniji sajt od tog koga si ti postavio.......ja više verujem slobodnoj Evropi a ti kako hoćeš.....
Zašto su slučajevi COVID-19 drastično opali u Indiji?
www.slobodnaevropa.org