Ivermektin kao lek protiv korone

Зоки, не бих хтео да почнем да звучим као наш форумску маг теорија завере и заличи да сам почео да резонујем као он, ал' да л' си ти догурао до фазе ценкања око вакцине?

Мислим, знаш оне фазе када будеш суочен са лошом дијагнозом: порицање, љутња, ценкање, потиштеност и на крају прихватање.

Да видим да се распитам овде има л' ко неке пријатеље или пријатеље пријатеља у вашем дому здравља, да ти среди вакцину са "кућном доставом"?

;)
Piše u poruci doslovno: Ukoliko vakcinu morate da primite kod kuće,pošaljite svoj JMBG na .....
Nisam ja došao do nikakve faze.Ne cenjkam se ja nego oni.Ako nisi razumeo moju zadnju rečenicu onda nisam kriv.Da ti pomognem.Tako se i zdravstveni radnici (neki) vakcinišu.

Pitaj otvoreno. Koliko bi kostalo lazno vakcinisanje na kucnom pragu? Jel moze sve tri odjednom? Sve moze, ali je druga cena.;) Sad to podjebavanje ide u tom smeru.

Да сте медијска личност против вакцинације могли би лепо да наплатите као једна "певачица" и члан "жирија". И наравно "пропаднете у земљу" и нема вас на радару. Није једина али једна од најгласнијих је била.

Vakcina je i dalje u fazi istrazivanja i kao takvu nema niko pravo da te tera da budes zamorce.
Ko god forsira drugu pricu krsi pravila slobode za cega su mu se mozda i preci borili.
Ali to ne znaci da treba da se svadjas sa prodavacicom kada te opomene da nosis masku u radnji
Jer ako ne zelis da primis vakcinu, onda bar misli na druge pa se drzi pravila preventive.

@ zoki

Nike ti nije stavio cevku na celo da moras, cemu drama?
Postoje nepokretni ljudi koje nema ko da odvede na vakcinaciju, zato su kucne posete.

@ ubovicratko

Koliko je ljudi u svetu potrebno jos da vakcinise da bi prolsa test fazu? Ove popularne su sve prosle sve tri faze ispitivanja.Za sinofarm mi smo bili kunici.

Koliko sam upucen ispitivanje zavrsava negde pocetkom 2022 za sve vakcine, i koja dobije prolaznost tada ce je bez problema staviti u zakon pod moranje, cim nije ni jedna vec apeluju znaci da nemaju pravo da te nateraju.
Jedino odlaganje stavljanja pod moranje jesu izbori, ili strah od rusenja vlasti, ali da se razumemo i sledeci koji dodju na vlast ce dobiti istu direktivu, ako ova infekcija nastavi ovako.

U ovom neolibelarnom kapitalizmu, civilizacijskom ludilu gde se svi pozivaju na svoja prava nema nista od obavezne vakcinacije.To ce samo izazvati nemire.Nema od toga nista.

Nema nigde zasada obavezna vakcina, tesko ce proci taj zakon u nekoj zemlji.

Prolso je mnogo vremena koliko traje vakcinacija, plus se mesecima ispitivala vakcina.Dal treba da prodje 10 godina koliko neki kazu pa da bude "sigurna" ?

U ovom neolibelarnom kapitalizmu, civilizacijskom ludilu gde se svi pozivaju na svoja prava nema nista od obavezne vakcinacije.To ce samo izazvati nemire.Nema od toga nista.

Nema nigde zasada obavezna vakcina, tesko ce proci taj zakon u nekoj zemlji.

Prolso je mnogo vremena koliko traje vakcinacija, plus se mesecima ispitivala vakcina.Dal treba da prodje 10 godina koliko neki kazu pa da bude "sigurna" ?
Sto se tice SMS a stigao je i HVALA ljudima na profesionalnosti i veoma humanom gestu i sve besplatno. Nista tu nema lose da se kaze a sto kaze ona doktorka sa klipa koji je postavio Zoki niko nikoga ne primorava na nesto sto ne zeli i uvek je bilo i kod operacija i nekih drugih bolesti i vakcina da se stavi potpis cime bi sam bolesnik preuzeo odgovornost za ono sto prima.
Sto se tice same vakcinacije protiv kovida niko nista konkretno ne moze da kaze na forumu jer niko nije u materiji moj izbor je bez vakcinacije ali da li je to pametna odluka ne znam mozda i platim ceh zbog te odluke ali kao sto ja ne znam da li je moja odluka normalna tako i vakcinisani predpostavljaju isto .Sto se tice familije i priljatelja niko nikome nije nista sugerirao sve je slobodna procena i licna odluka .Niko u mojoj blizini niti razmislja o kovidu zivimo najnormalnije ne nosimo maske i danonocno smo u kontaktu sa ljudima- DAJ BOZE DA NAS TO KURCENJE NE KOSTA DEBELO ali za sada smo imali srece :sreca:
Sto se tice ovog posta MIKSANE samo bih ovo promenio NEOLIBERALNI KAPITALIZAM ❓Ovo nije videlo ni kapitalizma ni komunizma OVO JE NAJGORI OBLIK ROBOVLASNICKOG SISTEMA mnogi gradjani mislim na penzionere nisu ni svesni da se nalaze u septickoj jami ili krecani jer im nisu rekli na televizoru 🚾 Oni su obradjeni kao u sekti i misle da zive u raju i ubedjeni su da smo dostigli vrhunac ekonomije i ekspanzije cak su mnogi ubedjeni da je je ovo najglamuroznije vreme u istoriji Srbije i da ovakvog vladara nikada nismo imali ❓Nazalost MI SMO KOLONIJA i ceo ovaj danonocni marketing koji traje na svim kanalima nije u svrsi spasavanja nacije ili brige za zdravlje nacije VEC JE TO DIREKTIVA OD VELIKIH VLADA I MOCNIKA tako je i sa svim ostalim stvarima u drzavi .
Za sada se jos uvek drzimo koliko toliko u nekoj normali ALI BUDE LI SE OVA EPIDEMIJA RAZVUKLA DA TRAJE MALO DUZE OSTAVICE OZBILJNE POSLEDICE I NA ZDRAVLJE LJUDI I NA PSIHU VEC NACETE NACIJE

Ako je političarima bitnije zdravlje od njihovog rejtinga i ako su mišljenja da je kovid opasna bolest onda je samo obavezna vakcinacija rešenje.Međutim,oni su ili zaštićeni ili šta već-nije mi jasno.Ili za njih postoji lek.Ako je ovo zadnje onda oni znaju pravu istinu ili je samo manipulacija u pokušaju da se vide reakcije.
Delimično se slažem sa kolegom Mornarom ali oko toga da nije obavezna se baš ne bih složio.To je samo slogan.Mojoj snajki je rečeno da mora da se vakciniše ako misli da se vrati na posao posle porodiljskog.Kako se to onda zove.Niko od vakcinisanih nije protiv ovih mera jer misle da su oni elita koja je nedodirljiva i zaštićena.Treba sada pratiti dešavanja u Austriji gde su nevaksinisani zaključani ali mogu na posao,u škole,prodavnice a ne mogu na utakmice ,koncerte,restorane.Gde je onda svrha tih mera.Kada budu zabranili da ne možeš u banku ili u opštinu,DZ,Bolnice bez 3 doze a neko ima 1 ili 2 onda će biti problem bez obzira šta ko od nas mislio osvemu ovome.Biće većina u problemu.

Nazad
Vrh