Ivermektin kao lek protiv korone

cika_laza

Član​

Učlanjen(a) 19 Jun 2015 Poruka 2.346 Lokacija Knjazevac

Ma nemam pojma nego pitam, ali meni je malo glupo sto pojedini protivnici vakcinacije jedva cekaju da se desi nesto ovako i onda krecu objave i slicne gluposti. Ok je to ,ali prvo se raspitaj o svim cinjenicama. pa onda objavljuj. Mozda je primio vakcinu i vec sutra se zarazio? Moje misljenje je da ovi koji prime vakcinu se odmah opuste i misle da su odmah zasticeni i tu se zajebu. Sad dal vakcina uopste deluje to je pitanje za mnogo pametnije od nas. I da napomenem da ni ja ne verujem bas nesto u vakcinu,ali to ne znaci da cu da objavljujem neproverene i mozda i netacne cinjenice o njoj ako nista drugo dok se barem ne informisem o svim cinjenicama.

Like

Prijavite

I sta sam ovde rekao besposleni covece ? Ovde pise isto sto i sad pricam. Prvo proveri cinjenice pa objavljuj ,a ne svakakve gluposti da pisete. Koga nagovaram na vakcinaciju ?

Pa kako sad kad juce rece da nagovaram na vakcinaciju i da ces da nadjes dokaz za to ? I posle 24 sata buljenja u monitor nasao si sta. :haha: Odluci se. Nisi valjda toliko izlapeo od izolacije i buljenja u monitor 24/7.
Nije mi jasno što me onda napadaš a protiv si vakcinacije,tj. ne samo mene...Mislim da ti treba da se odlučiš.A tebi neka da dragi Bog da ne buljiš u monitor kao ja.

Mislim da je svima jasno da će pandemija nestati kada nestane virus.
A virus će nestati kada steknemo kolektivni imunitet na njega, odnosno kada se nemogne dalje širiti.
Dakle, imunitet krda je neminovan i šta god mislili na kraju ćemo morati da ga nekako steknemo.
Verujem da je do sada kroz, verovatno, preko 80-90% populacije virus prošao tako da mi je kraj pandemije za proleće logički prilično izvestan.
E sad, dali će preporuke za vakcinisanje i dalje ići, to je druga tema..

Poslato sa PPA-LX2 pomoću Tapatoka
Odlican post , eto slazem se i ja potpuno osim mozda mislim da nije procenat toliki , mozda 60 do 70.
Moje misljenje , po logici , taj tzv imunitet krda , i za privodjenje pandemije kraju ,za ovaj virus , kakav je , trebalo bi da bude tako oko 80 do 90 posto ali FRISKO zarazenih i FRISKo vakcinisanih , posto vidimo da imunitet na virus vremenom pada kako kod preboljelih tako i kod vakcinisanih , eto mnogi dobijaju koronu drugi put .

Zorane , u poruci koju sam pisao , opisao sam sta mi se desavalo tada, da sam imao neku infekciju , prehladu , ili bolest , sta ja znam , sve sam opisao .
Tvoje pitanje je , "jesi li ti pisao da je obicna gripa "
Pitanje ne razumijem . Pisao sam kako je kod mene izgledalo to nesto . Poentu tvog posta nemogu da prokljuvim

Zorane , u poruci koju sam pisao , opisao sam sta mi se desavalo tada, da sam imao neku infekciju , prehladu , ili bolest , sta ja znam , sve sam opisao .
Tvoje pitanje je , "jesi li ti pisao da je obicna gripa "
Pitanje ne razumijem . Pisao sam kako je kod mene izgledalo to nesto . Poentu tvog posta nemogu da prokljuvim
Evo prodje fala bogu . Nisam nidje isao , slusao sestru svoju koja je ljekar , ..vidim nema problema sa disanjem osim sto su pluca puna neceg , valjda slajma ,
Sto da se testiram kad nemjenja nista , sto ce mi silni antibiotici .
Uglavnom , neznam jel bila kurona il nije , al meni je fala bogu ,bilo kao obicna prehlada.

Da ti nije sestra lekar da li bi tok bio malo drugačiji,tj. da li bi se testirao i da li bi mislio da je obična prehlada.Sreća pa si ti to napisao a ne ja..Nemaju svi privilegije da imaju veze.Meni je zbog toga glava na ramenima.

Dobio poruku za trecu dozu verovatnu cu rajfajzen.Koga je strah od boce da ga povedem, nije nista strasno.

Ovaj ivermetkin je beskoristan za koronu, bile su studije u UK i Brazilu.

Znaci DOBRI MOJ MIKSANE krenuo si da miksujes vakcine kao koktel BLADY MERY- KRVAVA MERI :haha:.Ti se i definitivno moj idol prvo si usisao ove komunisticke a sada si krenuo da eksperimentises sa zapadnim koktelima ❓❓. A umesto da se okrenes drevnoj istocnoj medicini i ritualima tebe je bice neko ubedio da ce Amerikanci nekoga da izlece :sta: ❓Ja sam mogao da ostavim rakiju prvenac ko voli naturalno i ona pod garancijom prociscava i polira krvne sudove i GARANTUJEM DA RAZBIJA TROMBOVE nego jedino sto oce malo da ruinira jetru i da spali malo zeludac ali ako se pomesa sa gaziranim sokom ili sa kiselom vodom bude bas prijatno i radi kao preventiva :cool:
.
PS Jel se prica nesto jos koliko krugova vakcinacije je u planu ❓:sta:

Aj sad kad palamudimo vec mjesecima, aj da napisemo sta bismo uradili (ili nista), kad bi se nas pitalo , i to na svjetskom nivou . Ajmo malo kreativnosti . Tolko je vec dosta vremena proslo , a ovde se vidi da svi znamo sve. Evo ja cu prvi .
Da se mene pita ....
Najavio bi jednu ogromnu sveobuhvatnu svjetsku akciju , sa rokom da se pipremi . Evo npr za maj,jun 2022. Zdravstvo da se maksimalno pripremi za maj,jun,jul za ogromni dotok pacijenata . Za april bi da se uradi najveca moguca kampanja vakcinacije , ko hoce , kome prva kome peta vakcina, nije bitno . Onda maj , kontra mjere , ne zabrana kretanja za tzv antivaksere nego za vakcinisane , preporuka da se ne krece ko nece , ko hoce ,bujrum
Za tzv antivaksere , potpuna sloboda i sto vise okupljanja bez maski , ako hoce . Tako bi mooozda u avg,sept moglo doci do izumiranja virusa .

Зато што је кул бити отписан.

NxrV0j.gif
MOZE TAKO A MOZE I MALO MODERNIJE
SAMO JE BITNO OSTATI PRIBRAN I ZADRZATI HLADNOKRVNOST :pecanje::spavam:

Да л' сам ја једини који је у ребусу како је Морнар нашао ове сумануте клипове?

Ја нисам ни знао да овако нешто постоји!

Nazad
Vrh