Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pusti ti ivermektin... nema sta da se sekiras oko togaDobio poruku za trecu dozu verovatnu cu rajfajzen.Koga je strah od boce da ga povedem, nije nista strasno.
Ovaj ivermetkin je beskoristan za koronu, bile su studije u UK i Brazilu.
Pa koliko vidim ti kao i ja baš ne veruješ u vakcine,veliki radniče.I sta sam ovde rekao besposleni covece ? Ovde pise isto sto i sad pricam. Prvo proveri cinjenice pa objavljuj ,a ne svakakve gluposti da pisete. Koga nagovaram na vakcinaciju ?
Pa kako sad kad juce rece da nagovaram na vakcinaciju i da ces da nadjes dokaz za to ? I posle 24 sata buljenja u monitor nasao si sta. Odluci se. Nisi valjda toliko izlapeo od izolacije i buljenja u monitor 24/7.Pa koliko vidim ti kao i ja baš ne veruješ u vakcine,veliki radniče.
Nije mi jasno što me onda napadaš a protiv si vakcinacije,tj. ne samo mene...Mislim da ti treba da se odlučiš.A tebi neka da dragi Bog da ne buljiš u monitor kao ja.Pa kako sad kad juce rece da nagovaram na vakcinaciju i da ces da nadjes dokaz za to ? I posle 24 sata buljenja u monitor nasao si sta. Odluci se. Nisi valjda toliko izlapeo od izolacije i buljenja u monitor 24/7.
Odlican post , eto slazem se i ja potpuno osim mozda mislim da nije procenat toliki , mozda 60 do 70.Mislim da je svima jasno da će pandemija nestati kada nestane virus.
A virus će nestati kada steknemo kolektivni imunitet na njega, odnosno kada se nemogne dalje širiti.
Dakle, imunitet krda je neminovan i šta god mislili na kraju ćemo morati da ga nekako steknemo.
Verujem da je do sada kroz, verovatno, preko 80-90% populacije virus prošao tako da mi je kraj pandemije za proleće logički prilično izvestan.
E sad, dali će preporuke za vakcinisanje i dalje ići, to je druga tema..
Poslato sa PPA-LX2 pomoću Tapatoka
Evo prodje fala bogu . Nisam nidje isao , slusao sestru svoju koja je ljekar , ..vidim nema problema sa disanjem osim sto su pluca puna neceg , valjda slajma ,Zorane , u poruci koju sam pisao , opisao sam sta mi se desavalo tada, da sam imao neku infekciju , prehladu , ili bolest , sta ja znam , sve sam opisao .
Tvoje pitanje je , "jesi li ti pisao da je obicna gripa "
Pitanje ne razumijem . Pisao sam kako je kod mene izgledalo to nesto . Poentu tvog posta nemogu da prokljuvim
Dobio poruku za trecu dozu verovatnu cu rajfajzen.Koga je strah od boce da ga povedem, nije nista strasno.
Ovaj ivermetkin je beskoristan za koronu, bile su studije u UK i Brazilu.
Kod mene se nije zakomplikovala korona hvala bogu , ili nije uopste bila korona , etoto sam napisao. Sestra mi je samo rekla da se ne krecem i da se ne testiram ako se ne zakomplikuje .
MOZE TAKO A MOZE I MALO MODERNIJEЗато што је кул бити отписан.